Čin čin na 2010!

Nauči se pravilnega odpiranja penine v 5 korakih!

31. 12. 2009

1. Hlajenje

Steklenico penine čez noč ohladi v hladilniku ali pa jo za najmanj 30 minut položi v vedro oziroma posodo, polno ledenih kock.

2. Priprava

Odstrani folijo, ki je ovita okoli zamaška in košarice iz žice. Zanko iz žice odmakni od zamaška in jo naravnaj v vodoraven položaj.

3. Odvijanje

Zanko iz žice odvij v levo, da se košarica sprosti in jo odstrani z vratu steklenice.

4. Odpiranje

Zamašek pokrij s prtičem in ga trdno primi. Z drugo roko primi za dno steklenice ter jo počasi in previdno vrti toliko časa, dokler zamašek sam ne skoči iz vratu.

5. Natakanje

Penino počasi nalij v kozarce najprej le do četrtine, ko se pena sesede, pa jo dolij še do polovice kozarca.

Pa na zdravje ;)

 

 

Srečno v 2010!

 

 


Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri