Če se najdeta v teh 11 dejstvih, lahko mirne vesti rečeta: "BF FOREVER!" 👯

Označi svojo najboljšo prijateljico in ji povej, da jo imaš neizmerno rada! 👇❤️

Če se najdeta v teh 11 dejstvih, lahko mirne vesti rečeta: "BF FOREVER!" 👯 (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2019

Če imaš prijateljico, ki ji lahko 100% zaupaš, se z njo smejiš do onemoglosti in je vedno tvojo največja navijačica, si našla pravi zaklad!

S temi 11 točkami pa boš dobila potrdilo, da bo v tvojem življenju ostala za vedno! 

1. Obe si želita druženja

Pri vama ni tako, da vedno kliče ali piše samo ena. Niti približno. Druženja si želita obe in to si tudi povesta. Če katera nima časa, to seveda druga razume in potem s še večjem veseljem vse nadoknadita.

2. Nimata tihih obdobij

Ni se vama še zgodilo, da bi ena od vaju za nekaj časa kar izginila in se prenehala družiti z drugo. Če si katera želi malce samote ali več časa zase, si to povesta in sta odkriti druga z drugo.

3. Počutita se slišani

Nobena nima občutka, da v vajinih pogovorih ni slišana. Poslušata se, ampak res poslušata in si s tem tudi izkazujeta spoštovanje. Imata pa tudi tiho razumevanje, da med vama ne bo užaljenosti ali zamer, če bo povedanega kaj takega, kar morda kateri ne bi bilo najbolj všeč.

V vajinem prijateljskem odnosu si želita iskrenosti in resnice. 

4. Ljubosumja ne poznata

Ob uspehih druga druge sta iskreno veseli in se občutka zavisti čim bolj izogibata. Vesta, da je to popolnoma otročje, hkrati pa dokaz sebičnosti. Vsak uspeh tudi proslavita in si stojita ob strani 1000%!

Tudi pri moškem spolu se ne pustita motiti, saj je vajino prijateljstvo veliko bolj pomembno od tega!

5. Takoj vesta, da je nekaj narobe

Če je katera od vaju žalostna, si tega ne rabita povedati. Tudi, če se slučajno daljše obdobje ne vidita, druga za drugo čutita, ko ni vse v redu.

6. Druga druge ne jemljeta kot osebnega terapevta

Prijateljstvo je krasen odnos, saj se na prave prijatelje res lahko zanesemo, a kljub vsemu jih ne moremo obremenjevati z našimi osebnimi problemi.

Enako je pri vama. Težave si zaupata, a dovolj sta odrasli, da se zavedata, da bosta rešitev morali poiskati sami in te odgovornosti ne prelagati druga na drugo.

7. Ko sta prizadeti, to izrazita na zdrav način

Vesta, da užaljenost ne vodi nikamor. Svoje težave rešujeta z iskrenim pogovorom in poslušanjem. Bravo!

8. Vajine kritike so podane prijazno in samo takrat, ...

... ko je to nujno!

Ne kritizirata se neprestano, ampak samo takrat, ko katera res stori velik kiks. Takrat sta odkriti druga z drugo, saj vama to pomaga pri poglabljanju vajinega prijateljstva, hkrati pa vesta, da so iskreni prijatelji neprecenljivi.

9. Ko se skregata, to ostane med vama

Vsak se kdaj skrega. To velja tako v ljubezenskih razmerjih, za starše in otroke, kot tudi za najboljše prijatelje. 

Prepiri so zdravi in kdaj pa kdaj se morata tudi spreti. Najbolj važno je, da takrat v prepir ne vključujeta drugih oseb, ne ogovarjata druga druge, ampak spor rešita na čim bolj odrasel način.

10. Skupaj počneta nove stvari

To vaju tudi zbližuje, saj so to spomini, ki so samo vajini. Vedno znova ugotovita, kako se zabavata v družbi druga druge in kako lepo vama je. Skupaj vama ni nikoli dolgčas!

11. Velike spremembe sprejmeta kot šampionki

V življenju odraščamo, se spreminjamo in doživljamo tako vzpone, kot padce. Veliko ljudi se sprememb zeloooo boji, vedve pa jih obvladata.

Vesta, da imata druga drugo in nič vama tega ne more vzeti. Karkoli bo prišlo, bosta vedno skupaj poiskali tisto pravo in najboljšo rešitev!

Najboljše prijateljice so zakon, se strinjaš? ❤️

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Tina Gorenjak razkrila PRAVO resnico o plačah TV igralcev v Sloveniji

Priporočamo tudi: Če boš upoštevala TOLE, bo tvoj naj par džinsa vedno KOT ULIT (skrivnost 'it deklet')