Če pogosto sanjaš TOLE, boš v življenju imela veliko DENARJA 🤑

Očitno se ta zadeva kar pogosto pojavi v sanjah Kylie Jenner, kaj? 😅

Če pogosto sanjaš TOLE, boš v življenju imela veliko DENARJA 🤑 (foto: Profimedia) Profimedia
9. 9. 2019

Ponoči sanjamo, da predelamo vtise, ki so se nabrali čez dan. Vsakodnevno nas namreč oblega množica vizualnih in drugih sporočil, ki jih možgani ponoči lahko v miru predelajo in razvrstijo.

Se tudi tebi pogosto zgodi, da te določene sanje popolnoma zmedejo in ko se zbudiš, enostavno ne veš, kako bi si jih razlagala? Ene takšnih so zagotovo tudi takšne, ki ti v resnici sporočajo (pa si tega sploh ne bi mislila), da bo tvoja prihodnost  – vsaj kar se financ tiče  – precej svetla.

Pogosto sanjaš o tem, kako se sprehajaš po gozdu in veselo nabiraš gobe?

Ne, te sanje ti ne želijo sporočiti, da je čas za jesensko aktivnost, pač pa je to znamenje tvoje osebnosti. Če v sanjah nabiraš gobe, to namreč pomeni, da znaš zelo dobro ravnati z denarjem in ti ga nikoli ne bo zmanjkalo.

Kaj pa; si že sanjala kdaj blato ali gnoj?

Četudi se zdi neprijetno, imata blato in gnoj v resnici blagodejen vpliv na tvojo denarnico, saj naj bi napovedovala, da se bo tvoje finančno stanje izboljšalo.

Tudi če se ti v sanjah pojavi akvarij, ima to povezavo z denarjem.

Pomeni namreč, da se ti obeta velik prihodek. Po drugi strani pa naj bi sanjanje akvarija pomenilo tudi prepir s partnerjem ali celo ločitev. Kakorkoli, tukaj smo danes zato, da te "obogatimo"! 😉

Si kdaj v sanjah med vožnjo z avtom ostala brez goriva?

Nič hudega, to le pomeni, da se boš soočila s strahom pred slabim finančnim stanjem. In kaj kmalu se bo izkazalo, da vse le ni tako negativno.

In ko smo že pri vožnji ... Če sanjaš avtocesto, imamo zate zelo dobro novico!

Te sanje ti namreč sporočajo, da imaš dobre možnosti za (glavni) dobitek pri igrah na srečo. Hitreje ko se voziš, bolj verjetno ga boš zadela. Ni slabo, kajne? 🤩

Kaj pa, če sanjaš pravi denar?

Glede na to, da zgoraj omenjene stvari nimajo praktično nič skupnega z denarjem, še ne pomeni, da če sanjaš dejanski denar, to pomeni nekaj slabega.

Če sanjaš, da ...

  • šteješ denar, lahko pričakuješ lep dobiček, saj boš zelo uspešna pri reševanju težav.
  • je pred teboj kup denarja, to lahko pomeni, da boš na zelo enostaven način prišla do večje količine denarja (na primer z igrami na srečo).
  • denar nekomu posodiš ali daš, pa naj bi to pomenilo, da nimaš finančnih težav in imaš dober pritok denarja.

Pripravila: N. Š.

Gif: Giphy.com

Preberi še: To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti ali pa Zaradi TE navade se bodo tvoje prsi veliiiko hitreje POVESILE (+ kako to upočasniti)

Priporočamo tudi: LJUBEZEN: Našle smo indijski kviz, ki v trenutku razkrije, kako KOMPATIBILNA sta v resnici