Cankarjev dom gosti komedijo srbskega gledališča 'Pevaj brate'

Uspešnica srbskega gledališča Favi Prepevaj, brat (Pevaj brate), v kateri igrajo Andrija Milošević, Milan Kalezić in Milan Vasić, je v Cankarjev dom že zvabila vse velike ljubitelje komedij. Za tiste, ki so jo zamudili, pa obljubljajo ponovitve.

10. 12. 2011

Komedija Prepevaj, brat je ironičen in duhovit rekviem rokenrolu, ki je že izgubil bitko, pa tega nihče ne prizna; je glasbena komedija s katastrofalnim razpletom, ki nam bo morda dala novega predstavnika Evrovizije …

Komedija se ukvarja s svetom pop in rok glasbe, pevci ter glasbeniki in njihovimi poskusi, da najdejo sami sebe in uspešno glasbeno kariero v prostoru, v katerem sicer prevladuje folk glasba.

Pevec popa, ki ga igra Andrija Milošević, poskuša zgraditi svojo kariero s preverjenimi potezami tistih, ki so že postali zvezde, pa mu ne uspeva. Milan Vasić v vlogi hiphoperja se predstavlja v samovšečni šabloni generacijskega upornika, medtem ko je razočarani metalec v interpretacija Milana Kalezića lastnik glasbenega studia, ki poskuša zaslužiti z izkoriščanjem vseh, ki se ukvarjajo z glasbo. Junaki te igre so si podobni, vendar različni v izražanju svojih ambicij in pogledov, tragični, ker ne spregledajo, da so pravzaprav poraženci …

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri