Brskaj samozavestno z najboljšimi dodatki

Bogata izbira spletnih izrezkov za spremljanje novosti na priljubljenih straneh, vizualno iskanje za še preprostejše brskanje po spletu in hitra opravila, s katerimi dostopamo do več vsebin kjerkoli na spletu, se redno dopolnjuje na spletni strani www.ie8.si.

28. 4. 2010 | Promocijsko sporočilo

Internet Explorer 8 je tako mogoče hitro in enostavno obogatiti z izrezkom, ki olajša spremljanje in komuniciranje s prijatelji na Facebooku kar iz orodne vrstice, vizualnim iskanjem za spletno stran Ceneje.si, ki poskrbi za pregledno primerjanje cen izdelkov in iskanje najcenejših, ali vizualnim iskanjem po telefonskem imeniku Telekoma Slovenije.

Tematski brskalniki

Na voljo so tudi različni tematski spletni brskalniki Internet Explorer 8, pri katerih so koristni dodatki že izbrani glede na področje, ki te zanima.

Poišči svojo tematiko in si namesti brskalnik s paketom izbranih dodatkov. Na voljo so tematski brskalniki, ki so jih pripravili pri spletnih straneh Med.Over.Net, 24ur.com, Najdi.si in drugih.

Internet Explorer 8 je mogoče opremiti z bogato izbiro koristnih dodatkov, prilagojenih tvojim potrebam.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri