Brezplačno na Madonnin koncert?

Madonna, ki 4. julija s koncertom v Londonu pričenja s svojo odmevno turnejo Sticky & Sweet Tour, prihaja tudi v Ljubljano.

21. 5. 2009

In ker vstopnice za njen koncert iz dneva v dan pridobivajo na svoji vrednosti, te bo verjetno močno zintrigirala možnost brezplačnih vstopnic.

S Centrosourcem

brezplačno na Madonnin koncert

Ob registraciji te CentrSource nagradi s 100 Point$i, hkrati pa si takoj in avtomatično že vključena v žrebanje za dve izmed šestih kart za Madonnin koncert v Stožicah.

Če na CentrSource povabiš svoje prijatelje, ki ob registraciji prav tako prejmejo 100 Point$ev, si za vsakega registriranega prijatelja nagrajena z dodatnimi 50 Point$i, ki jih lahko zamenjaš za različne izdelke v njihovi Point$ trgovini.

Povabi jih torej čimveč.

Te zanima zakaj?

Več prijateljev povabiš, večje so tvoje možnosti za zmago!

Ne samo, da vsak registriran prijatelj pomeni dodatnih 50 Point$ev tvojem CentrSource računu. Vsak prijatelj, ki ga povabiš in se registrira, pomeni tudi dodatno glasovnico v finalnem žrebu za brezplačni karti za Madonnin koncert. Več, ko jih povabiš, večje so tvoje možnosti.

Uporabi Facebook

Olajšali so ti tudi pridobivanje glasovnic, saj lahko svoje prijatelje povabiš kar preko Facebook-a. Za tiste, ki pa Facebooka ne uporabljate, pa omogočajo pošiljanje povabil kar neposredno preko e-maila.

Kako?

Ko se v CentrSource prijaviš, uporabi prijavo s Facebook računom, sledi navodilom in CentrSource in Facebook računa poveži, nato pa v levem spodnjem kotu strani povabite svoje prijatelje na CentrSource z e-maili ali preko Facebooka.

Tako enostavno.

Pomembno je torej: Registrirati se na CentrSource, povabiti čim več svojih prijateljev, saj tako zaslužiš Point$e in z malo sreče v družbi prijatelja ali prijateljice brezplačno poslušati kraljico popa v Stožicah na koncertu leta!

Pohiti in začni nabirati Point$e in glasovnice za žreb.

In ne pozabite. Prijatelji so neprecenljivi.

Oglasno sporočilo