Pravljica z Yankee Candle božično kolekcijo

Znamka najbolj prodajanih sveč na svetu Yankee Candle je za letošnjo božično kolekcijo ustvarila nove štiri vonje. Dosedanjim 74 vonjem, ki so na voljo pri nas, so se pridružili še Berry Trifle, Bundle Up, Cosy By The Fire in Winter Glow. Dišave nove kolekcije bodo napolnile vsak dom z mešanico omamnih zimskih vonjev, ki so značilni za najbolj vesel in praznični čas v letu. Želiš osvojiti svojo Yankee svečo ali jo podariti? Sodeluj v nagradni Cosmo jelki želja!

8. 12. 2015 | Promocijsko sporočilo

Praznično obdarovanje za vsakogar

Lepo je darilo dobiti, še lepše pa ga je podariti! Yankee Candle vsako leto poleg prazničnih ter ostalih omamnih kolekcij čez leto pripravi čudovita dišeča darila. Američani že tradicionalno obožujejo družinske praznike, jim veliko pomenijo družinske vezi, odnosi ter druženja, božični in novoletni prazniki pa so zanje nekaj posebnega.

Včasih je težko kupiti darilo in poiskati tistega pravega. Z dišavami in darilnimi seti v različnih oblikah z različnimi svečami in vonji pa je to veliko lažje. Le kdo ne bi bil vesel darila, s katerim si bo ustvaril posebne spomine, saj namreč vonj vpliva na naša čustva in nas povezuje s spomini. Yankee Candle darilni seti pa so primerni tako za nežnejši kot tudi močnejši spol. Dišave odražajo toplino, udobje in zavetje svojega doma, ustvarijo občutek pripadnosti, ljubezni in družinskega veselja.

Dišave so na voljo v obliki značilne sveče v steklenici, voska, čajnih sveč ter vzorčnih sveč, na voljo pa so tudi darilni paketi, ki so kot nalašč primerni za obdarovanje svojih najdražjih.

Zgodba o uspehu Yankee Candle sveč

Zgodba sveč in dišav Yankee Candle® se je pričela leta 1969 na Božični dan. 17-letni mladenič po imenu Mike Kittredge je želel svoji mami kupiti božično darilo, vendar si ga ni mogel privoščiti. Odločil se je, da bo stopil nekaj voščenk in tako zanjo naredil svečo. Svečo je videla Mikeova soseda, ki jo je želela kupiti. Z denarjem, ki ga je prejel od sosede, je tako kupil dovolj voska, da je naredil sveči za sosedo in svojo mamo. S tem se je začela pravljica o svečah Yankee Candle®, ki svojo pot sedaj uspešno vijejo po vsem svetu.

S preko 150 različnimi dišavami je podjetje Yankee Candle® postalo največji ponudnik sveč in dišav za dom v Ameriki in Evropi, sveče in ostale dišave pa so na voljo v številnih drugih državah po svetu.

Yankee