Bolj pretkani kot storilci na Fox tv!

Sprevrženi zločinci bodo že 9. sezono plačevali davke za svoja dejanja, in sicer v seriji Zločinski um, ki se s februarjem vsak ponedeljek in torek vrača na Foxove zaslone.

9. 2. 2014

V središču serije je namreč elitna ekipa forenzičnih psihologov FBI, ki analizirajo umore in predvidijo, nato pa tudi preprečijo naslednje zločinske poteze.

Najizkušenejši strokovnjak enote za analizo vedenja, BAU, je agent David Rossi, ekipo pa vodi Aaron Hotchner. Slednji ve, kako pridobiti zaupanje ljudi in kako razkriti njihove skrivnosti. Agenta sta sicer uigran tandem, sta celo bolj pretkana kot zločinski umi, a poleg njiju pri reševanju primerov pomagajo še drugi člani ekipe, vsak poznavalec svojega področja. Vse skupaj najbolj zanima, kaj žene 'plenilce' in kaj sproži njihov čustven odziv. Ko to ugotovijo, lahko namreč preprečijo marsikateri zločin.

Napeta serija v tej sezoni razkriva še več skrivnosti o delovanju človeškega uma in o zmožnosti spreminjanja razmišljanja, čustev in namer ljudi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri