Bodi eno z naravo in poskrbi za zdravje

Danes je svoja vrata odprl sejem Narava - zdravje, ki bo vse do 5. oktobra razkrival bogato ponudbo izdelkov, dejavnosti in idej za zdravo življenje.

2. 10. 2008

Ohranimo Zemljo!

je moto 39. sejma Narava – zdravje, na katerem boš lahko vsak dan od 9. do 19. ure spoznala marsikaj novega o naravi in zdravju prijazni hrani, o varovanju neokrnjene narave in razlikah med slovenskimi naravnimi parki, o aktivnostih v naravi, lahko boš obiskala šolo peke kruha, pregledala ponudbo zdraviliškega turizma ali pa se sprehodila med razstavljenimi jabolki, čebeljimi pridelki, samoniklimi glivami in zelišči …

Da se boš lažje odločila, kdaj obiskati sejem

Danes je glavna tema Naravi prijazno pridelovanje hrane in pijače ter zdrava prehrana. Jutri se boš ukvarjala s tematiko Skrb za naravo in ohranjanje stika z njo. Novost letošnjega sejma je sklop Sobivanje človeka in narave, v okviru katerega se boš v soboto lahko naučila nekaj novega o ekološki gradnji, obnovljivih virih energije, urejanju okolice in recikliranju odpadkov. V nedeljo pa boš na vse mogoče načine lahko poskrbela za Zdrav življenjski slog.

Vikend v znamenju kozmetikov

V sodelovanju z Obrtno podjetniško zbornico Slovenija bo na sejmu 4. in 5. oktobra potekal tudi 20. Nacionalni kongres kozmetikov z naslovom Ohranimo lepoto. Na njem bodo strokovnjaki razstavili kozmetične izdelke in storitve, novosti bodo predstavili na strokovnih predavanjih in delavnicah, veliko novega pa boš lahko izvedela tudi na okroglih mizah. Hkrati bo tam potekalo tudi tekmovanje v manikuri.

Naj poudarimo, da za obisk sejma ne potrebuješ denarja, kajti VSTOPNINE NI!

Več informacij o dogajanju na sejmu najdeš na spletni strani www.narava-zdravje.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri