Bodi brez skrbi, saj zate poskrbimo mi!

Obvaruj se pred doplačili zdravstvenih storitev, skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje, za doplačila pa bomo poskrbeli mi!

2. 10. 2012 | Promocijsko sporočilo

Zakaj dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

Dopolnilno prostovoljno zdravstveno zavarovanje te obvaruje pred doplačili stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Tovrstna doplačila stroškov v višini od 10 do 90 odstotkov so, na primer, potrebna za plačilo stroškov obiska pri zdravniku, zdravljenja v bolnišnici in zdravil.

Kako hitro ga je dobro skleniti?

Če se zavaruješ v 30-ih dneh, odkar si postala zavezanec za doplačila, ti bo zavarovanje začelo veljati že s prvim dnem prihodnjega meseca. Da bi se izognila trimesečni čakalni dobi, ti svetujemo, da skleneš dopolnilno zdravstveno zavarovanje najkasneje v enem mesecu po izgubi statusa.

Dober začetek je urejeno obvezno zdravstveno zavarovanje

Ob poteku statusa, prvi zaposlitvi ali prijavi na Zavodu za zaposlovanje oziroma dopolnjenem 26. letu starosti si na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije najprej uredi obvezno zdravstveno zavarovanje. Ker to samo delno krije plačila zdravstvenih storitev, svetujemo, da si urediš tudi dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

Kako najlažje sklenete dopolnilo zdravstveno zavarovanje?

Oglasi se v najbližji poslovalnici Zavarovalnice Triglav, d.d., in na zastopstvih TRIGLAV, Zdravstvene zavarovalnice, d.d., kjer ti bodo pomagali urediti vse potrebno.

Najhitreje in najenostavneje dopolnilno zdravstveno zavarovanje lahko skleneš kar preko spleta.

Obišči spletno stran TRIGLAV, Zdravstvene zavarovalnice in sledi preprostim navodilom za sklenitev zavarovanja preko spleta. Vsem, ki boste zdravstveno zavarovanje sklenili preko spleta bomo podarili vrednostni bon enaA v višini 20 €.

Vsak mesec bomo na 12-ih območjih Slovenije razdelili 24 simpatičnih ur, ki merijo telesno aktivnost, ter s pridobljenimi točkami spodbujajo k ponovnemu gibanju. Poleg ure nagrajenec prejme še majico s simpatično – stimulativnim napisom o gibanju.

Za več informacij pokliči na brezplačno številko 080 26 64 oz. obiščite našo spletno stran.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri