Bliža se konferenca na temo Moč ženske v sodobni družbi

Zavod za socialni razvoj MS in Ljudska univerza MS v okviru mednarodnega projekta Women organizirata konferenco Moč ženske v sodobni družbi, ki bo potekala v petek, 28. novembra, v Hotelu Diana.

22. 11. 2014

Zavod za socialni razvoj Murska Sobota in Ljudska univerza Murska Sobota v okviru projekta Women organizirata številne dogodke, namenjene soočanju z demografskim problemom v pomurski regiji. Cilj projekta je opozoriti na beg možganov, pomembnost žensk v regiji ter ustvariti pomursko Mrežo žensk, ki bo na podlagi neformalnih druženj vplivala na povezovanje in motiviranje žensk ter posledično na kreiranje uspešnih zgodb.

Namen konference je predstaviti družbeno (ne)enakost spolov v Sloveniji ter opozoriti na prikrite oblike diskriminacije žensk v sodobnem času.

Na konferenci bodo spregovorile dr. Maca Jogan, dr. Mirjana Ule, dr. Zdenka Čebašek -Travnik, županji mag. Olga Karba in mag. Vesna Jerala Zver, Marija Bačič, Marija Sreš, Anica Horvat, Sanja Kropec, Lidija Šömen, Alenka Kučan in Romeo Varga. Za zaključek pa bo Karmen Plut ob izbrani glasbi obiskovalce popeljala v svet biodanze.

Predstavljeni bodo tudi ukrepi za preprečevanja bega možganov iz regije ter ustanovljena pomurska Mreža žensk, ki se bo zavzemala za neformalno izmenjavo mnenj, znanj in izkušenj med ženskami v Pomurju in nudila podporno okolje vsem kreativnim ženskam, ki želijo stopiti korak naprej, korak dalje.

Na dogodek se lahko prijaviš tukaj, več o programu konference pa boš našla tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri