Bled je lep v vseh letnih časih: Hotel Park in Rikli Balance Hotel

Bled je lep v vseh letnih časih: Hotel Park in Rikli Balance Hotel (foto: PROMO) PROMO
13. 9. 2023 | Promocijsko sporočilo

Jesen in zima sta kot nalašč za raziskovanje prelepe Slovenije. Dobrodošli v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park na pravljičnem Bledu, ki sta del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts! Hotela ležita v neposredni bližini Blejskega jezera in ponujata najlepše razglede na lepote čarobnega Bleda. Preverite popuste za nepozabno doživetje slovenskega alpskega bisera v hladnejših mesecih!

ELEGANTNI RIKLI BALANCE HOTEL 


Udobne sobe sodobnega in elegantnega Rikli Balance Hotela nad Blejskim jezerom, kjer lahko v kulinarični in wellness ponudbi spoznate koncept za zdravo življenje po Arnoldu Rikliju, nudijo vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice. 

V razgledu na jezero boste lahko uživali kar iz bazenov največjega bazenskega kompleksa na Gorenjskem, v katerem bodo na toboganu na svoj račun prišli tudi najmlajši. Zunajsezonski popust velja tudi v času krompirjevih počitnic. 

V hotelskem Wellnessu Živa se lahko starši skozi alpske wellness rituale in sprostitvene ter detox ponudbe prepustite naukom zdravilca Arnolda Riklija.

HOTEL PARK NA JEZERSKI OBALI

V prenovljenem Hotelu Park, ki leži na obali jezera, vas v udobnih sobah, ki pripovedujejo zgodbe vode in gozda, čakajo prekrasni razgledi na lepote Bleda.

Pogrejte se v hotelskem bazenu s termalno vodo in v svetu savn, ki nudijo panoramski razgled na Blejski grad in jezero z otočkom.

V hotelski restavraciji vas čaka vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini in kulinarične mojstrovine kuharskega mojstra Simona Bertonclja, ki je bil za svoje delo nagrajen s prestižno nagrado The Michelin Plate. 

Edinstven zunajsezonski popust: Prepusti se zgodbam slovenskega alpskega bisera, podaj se na aktivno odkrivanje okolice in izkoristi zunajsezonski 15 % popust v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park za nočitve z zajtrkom in 20 % popust za nočitve s polpenzionom v izbranih terminih od oktobra 2023 do marca 2024.