Big Foot teden

Celovečerni dokumentarni glasbeni film “Tist' dan v tednu” o dvajsetih letih delovanja skupine Big Foot Mama končno v kinematografih!

2. 12. 2010

Film “Tist’ dan v tednu” je zgodba o Big Foot Mami, eni najuspešnejših slovenskih glasbenih skupin, ki se je začela pred dvema desetletjema in v svojem ustvarjalnem zanosu traja še danes. Dobra novica, da si boš lahko vzpone in padce priljubljene skupine ogledala na velikih platnih, kjer v filmu dejansko zaigrajo sebe Grega Skočir, Alen Steržaj, Daniel Gregorič, Jože Habula, Zoran Čalić, pridružijo pa se jim tudi Miha Guštin, Žare Pak, Aleš Guček, Ajlan Šubic.

Še boljša novička

Člani Big Foot Mame so se ob tako visokem jubileju odločili prihod filma na velika platna počastiti kar osebno - kar pomeni, da jih boš lahko srečala v živo! V večjih slovenskih mestih se bodo ustavili pred predstavami in bodo na voljo za srečanje z oboževalkami (in seveda oboževalci tudi).

Kdaj in kje?

Z Bigfooti se boš lahko srečala v Planetih Tuš:

  • danes, 2. decembra ob 18.30 v Kranju (predstava ob 19:10),
  • v petek, 3. decembra ob 20.00 v Celju (predstava ob 20:30),
  • v ponedeljek, 6. decembra ob 18.30 v Novem mestu (predstava ob 19:10),
  • v torek, 7. decembra ob 20.00 v Mariboru (predstava ob 20:30)
  • v sredo, 8. decembra ob 18.30 v Kopru (predstava ob 19:10).

Še na kratko o filmu

Film »Tist' dan v tednu« brezkompromisno in tudi humorno podaja odgovore na vsa vprašanja, mnenja in dvome o 20-letnem delovanju skupine Big Foot Mama. Gre za film z resničnimi vsebinami, tako arhivskimi kot aktualnimi zadnjih dveh let, ko je Big Foot Mamo na koncertih spremljala ekipa Benjamin produkcije, in predstavlja dejanski svet rock'n'roll banda, ki na slovenskih tleh deluje že 20 let. Benjamin produkcija je skupino spremljala na turneji »Važno, da zadane« od razprodanih Križank naprej. V filmu seveda ne manjka zanimivih arhivskih posnetkov ... Sicer pa kaj bi ti govorili, saj vemo, da si ga boš tako ali tako ogledala!