Biblija za samske punce

Kaj je lepšega od poletja in brezskrbnega uživanja na plaži. Napihni svojo blazino ter se prepusti valovanju morja in sončnim žarkom.

30. 7. 2009

Kje ga bom srečala?

Kjerkoli. Dobesedno. Pari se ne najdejo le na zabavah. Iskrica lahko preskoči tudi v vrsti v trgovini, na plaži ali med čakanjem na izpit.

  • Kaj rada počneš?

Ko si nekje, kjer se počutiš odlično, samozavestno in zabavno, pa naj bo to rokovski koncert ali pa srečanje naravovarstvenikov, je veliko več možnosti, da spoznaš svojo sorodno dušo, saj boš to, kar si. Mogoče najdeš celo nekoga, ki ga veseli prav to, kar veseli tebe, možnosti za resno zvezo pa so v tem primeru veliko večje, kot če resnost iščeš na napačnih krajih.

  • Čudežni splet

Splet ti lahko pomaga spoznati koga, vendar iskanje pravega med kopico moških lahko postane naporno. Poleg tega splet nikakor ne more nadomestiti stikov v živo, saj le pri teh res spoznaš človeka. Splet naj ti bo torej le v pomoč, vedno pa se z izbrancem dogovori še za zmenek v živo, preden vsem oznaniš, da si spet zaljubljena.

Pripravljena na zmenek

Že leta in leta privlačiš samo zgube, zdaj pa si se odločila temu narediti konec. Če se nočeš vrteti vse življenje v začaranem krogu, je prav, da še preden se odločiš spet skočiti v zvezo, urediš nekatere stvari sama pri sebi.

1. Imej se rada in vedi, da si tudi ti zaslužiš odličnega moškega.

Ko je tvoja samozavest na vrhuncu, to privlači tudi druge ljudi, in tako veliko la?je nave?eš stike pa tudi drugi te hitreje opazijo. Ne obremenjuj se vsakič, ko greš ven, s tem, ali boš tokrat končno spoznala koga. Prepusti se toku in stvari se bodo zgodile same od sebe. Ko ti uspe, pa ne bodi zadovoljna z nič manj kot odličnim.

2. Bodi gospodarica svojega življenja.

Od tega ne odstopaj za nobeno ceno. Ni vredno zavreči svojega življenja, hobijev in prijateljev zaradi moškega, pa če je to sam Robert Pattinson. Stvari, kot so tvoja zanimanja in prijatelji, ostanejo za vse življenje, moški pa pridejo in grejo. Vsaj dokler ne najdeš takšnega, ki te bo spoštoval v vseh stvareh – in le takšni so vredni tvojega časa.

3. Bodi resna in trezna.

Če želiš spoznati resnega partnerja, je mogoče čas, da se nehaš ves čas zapletati z moškimi, ki jih pijana spoznaš na zabavah. Vsi vemo, da fantje postanejo petelinčki pod vplivom alkohola. Tudi tvoj razum je takrat zamegljen in nekdo, ki se zdi v diskoteki seksi, prijazen in zabaven, je lahko na dnevni svetlobi nekaj čisto drugega.

Če najdeš potencialnega kandidata, ga obvezno preveri še na popoldanski kavici. Vzemi si čas, da ga res spoznaš, kajti človek, s katerim boš preživela toliko časa in z njim delila svojo srečo in nesrečo, je vsekakor vreden temeljitejše obravnave. Morda boš ugotovila, da sploh ni tak, kot si ga želiš, če je, pa čestitamo – le uživajta.

3 stvari, ki jih parom ne zavidamo

  • Svojemu partnerju želijo pokazati, da so najboljši, predvsem pa boljši od vseh drugih.

“Sem idealen moški, ki opravlja hišna opravila’’ ali pa: “Vedno bom pazila na svojo postavo in nikoli se ne bom zredila. Še več, kar takoj bom shujšala,’’ so neizgovorjene stvari, s katerimi se zaljubljeni poskušajo pokazati v najboljši luči. Radi bi dajali vtis, da so popolni, in velikokrat niso to, kar so v resnici. Takšne stvari pa sčasoma pripeljejo do razpada zveze.

  • Pogosto zanemarjajo svoje prijatelje.

V fazi zaljubljenosti se zdi, kot da pozabimo na svet okoli sebe in nekaj mesecev se vse vrti le okoli ljubljene osebe. Ko pride čas streznitve, se jih mnogo zave, da so vmes praktično prekinili stike z vsemi, s katerimi so se družili prej.

  • Včasih se znajdejo v situaciji, iz katere se je težko izvleči.

Ko mine začetna zaljubljenost, marsikdo ugotovi, da partner, ki si ga je izbral, ni tako popoln, v bistvu mu gre vedno bolj na živce. Marsikdo celo noče končati zveze, saj večno upa, da bo šlo na bolje, v resnici pa odnos tone globlje in globlje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri