Bi šla v šolo hujšanja in fitnesa?

Še eno leto je naokoli in tako kot je v dobri stari navadi, si je tudi tokrat marsikatera od nas v začetku novega zadala mnogo zaobljub. Nekatere popolnoma nove, spet druge so iste kot prejšnje leto, ki nam jih zaradi takšnih in drugačnih razlogov pač ni uspelo uresničiti.

31. 1. 2013 | Promocijsko sporočilo

Za pomoč pri tisti, ki je skupna večini ljudi, torej želja po zdravem in aktivnem načinu življenja, je poskrbela ekipa Trening Centra.

V soboto 19. januarja so namreč na dveh lokacijah omenjenega centra potekala predavanja, kjer je bila predstavljena pomembnost pravilne izbire treninga, intenzivnost treninga, zdrava prehrana in uporaba športnih prehranskih dodatkov. Predaval je strokovnjak s področja fitnesa Eduard Žalar.

Vse to pa so le osnove za uspešno doseganje vadbenih rezultatov, ki so bile predstavljene na Devovi ulici 6 in Cesti na Brdo 109 v Ljubljani. Vsi udeleženci programa Šola hujšanja in fitnesa so bili deležni individualne sestave programa glede na zastavljene vadbene cilje, meritev telesne sestave, poleg tega pa so dobili teden brezplačnih treningov. Ekipa je vsakemu posamezniku sestavila tedenski program treningov, za vzpodbudo pri dosegu rezultatov pa so s seboj odnesli še darilo pokrovitelja podjetja Maxximum.

Za vse tiste, ki ste v soboto zamudile priložnost

Za vse tiste, ki ste z eno nogo še vedno v prejšnjem letu in ste v soboto priložnost zamudile, pa bo ekipa šolo še ponovila. Ker se vedno več ljudi zaveda, da sta šport in pravilna prehrana še kako pomembna faktorja zdravega načina življenja, se bodo tovrstva izobraževanja nadaljevala. Vsak mesec bomo v naš center sprejeli 30 posameznikov z željo po kvalitetni izgubi odvečne teže in jim svoje cilje tudi pomagali uresničiti.

Najbolj pomemben je prvi korak, skupaj nam bo uspelo!

Spremljaj Trening center tudi na Facebooku!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri