Avto magazin karting pokal išče najhitrejše med dekleti!

Kar nekaj deklet se je sicer že uvrstilo na lestvice Avto magazin karting pokala, v sklopu katerega se udeleženci že več kot mesec dni potegujejo za umestitev na kakšno od lestvic najhitrejših, zdaj pa - tik pred zdajci - iščejo še najhitrejšo med njimi!

6. 6. 2012

V teku je dirkanje za nagrade, med katerimi so ročne športne ure za najhitrejše v kategoriji, najhitrejši med vsemi najhitrejšimi v kategorijah Kekec, Junior, Senior in Veteran pa bo dobil:

  • Avto magazinov zmagovalni venec, 
  • mesečno karto za indoor karting BTC
  • in enomesečno uporabo osebnega avtomobila Volkswagen up!

Po novem se lahko v kategorijo, ki je rezervirana prav posebej tudi  za lepši, nežnejši (in kdo pravi, da v vožnji kartinga ne tudi najhitrejši) spol, prijaviš le do petka, 8. junija, ko se bo v indoor kartingu v BTC-ju zgodil finale Avto magazinovega karting pokala.

Vse punce, pozor!

Časa, da se pridružiš petnajsterici žensk in deklet, ki so na Avto magazinovem karting pokalu že odvozile svojih deset krogov, imaš torej le še slaba dva dni.

Bi poizkusila?

Prijaviš se lahko na povezavi:

P.S. Ker se ni nihče prijavil v posebno sponzorirano kategorijo Bedanec - le zakaj ne :P, po novem iščejo najhitrejšo med ženskami - kategorijo so poimenovali kar Mojca - čeravno je bilo govora celo o Pehti :P.


Se vidimo :D

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri