Avdicija za nov film Mitje Okorna

Bi se preizkusila kot igralka v čisto pravem filmu? Ker je scenarij za film Član že končan in se zdaj začenja tudi lov na igralce, priložnost za to že trka na tvoja vrata …

10. 9. 2007

Mitja Okorn ni kar kdorkoli

Prvi celovečerni film Mitje Okorna z naslovom Tu pa tam si je ogledalo več kot 26.000 ljudi. Z njim se je predstavil tudi na kar šestih festivalih v Sloveniji in tujini in si prislužil prestižno nagrado Zlata rola. Reziser, ki je za svoje dosežke s strani British Councila dobil tudi nagrado za najboljšega mladega filmskega podjetnika IYFEY, je od filma Tu pa tam naprej ves čas delal na novem projektu.

Na vrsti je novi celovečerec

S Sašo Dragašem je zdaj končal scenarij za nov celovečerni film Član, ki bo temeljil na resnični zgodbi edinega preživelega človeka iz 'neke' generacije, ki je profitno s kriminalom doživela in preživela krvavi razpad nekdanje Jugoslavije. Zgodba govori o skupini ljudi različnih narodnosti nekdanjih republik, ki jih usoda združi v državi, katero je vojna najmanj prizadela - Sloveniji.

To je film o prijateljstvu, mladosti, iskanju ljubezni in identitete. Silna želja po očetovi naklonjenosti in zelja biti ljubljen, vodi glavnega protagonista skozi agresivna leta odraščanja in dokazovanja, od ilegalnih mafijskih poslov, droge, denarja in hitrega bogastva do izgube samega sebe. Na popolnem dnu začenja glavni lik ponovno spoznavati sebe, življenjske vrednote in svet. V sebi odkrije novo ljubezen, ki mu je nihče več ne more vzeti - glasbo.

Vabilo na avdicijo

In zdaj trenutek, ki si ga čakala!

Če bi torej rada igrala v filmu polnem akcije, adrenalina, tragikomičnih situacij, nepozabnih in napetih dialogov, podprtih z dobro glasbo, se prijavi na veliko avdicijo, ki se začne že v mesecu oktobru.

Prijava na avdicijo

Ker bo v filmu prikazanih 40 let neke generacije, pridejo v poštev igralci vseh dimenzij in starosti. Obišči zato stran www.castingagent.si in tam oddaj svojo prijavo s čim več svojega slikovnega in video materiala, ne pozabi pa v svojem življenjepisu omeniti tudi višino in širino, znanje jezikov, različne športe, ki jih prakticiraš: od šaha do stoje na glavi pa vse tja do ekstremno adrenalinskih podvigov.

Več informacij o Mitju Okornu in filmu Član lahko dobiš na www.mitjaokorn.si, za več informacij o avdiciji pa piši na info@mitjaokorn.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri