Arhitekti pravijo: 'Tole je NAJBOLJŠI Ikea izdelek vseh časov' (in spremenil ti bo življenje)

Ko boš prebrala zakaj so tega mnenja, si ga boš želela še ta hip! 😍

Arhitekti pravijo: 'Tole je NAJBOLJŠI Ikea izdelek vseh časov' (in spremenil ti bo življenje) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 3. 2020

Če si med tistimi, ki v zavesah ne vidijo niti najmanjšega smisla, boš mnenje spremenila takoj, ko boš prebrala tole 👇! 

Ikea je znana po svojih krasnih in dostopnih pohištvenih izdelkih, vse bolj pa se usmerjajo tudi k okolju prijaznim načinom opremljanja domov. Ne samo, da so pričeli nekatere svoje izdelke izdelovati iz recikliranih materialov, njihovi oblikovalci posebno pozornost namenjajo takšnim, ki lahko tvojemu domu prinesejo še dodatno funkcionalnost in ne samo lepega, modernega videza.

Preberi še:

Med takšne izdelke, ki so že na meji revolucionarnih, spadajo tudi njihove zavese, ki so jih poimenovali Gunrid. In kaj je tako posebnega na njih? Beri dalje👇!

Poglej si, zakaj so prav IKEA zavese najbolj posebne do zdaj:

Gunrid zavesa bo namreč čistila zrak v tvojem domu!

Da, prav si slišala!

Zrak je seveda veliko bolj onesnažen zunaj, a notranjih prostorov nikakor ne smemo zanemariti. Ker imajo Gunrid zavese čistilne lastnosti, bodo tako poskrbele, da bo zrak v tvojem domu tebi in tvojemu zdravju prijazen.

Verjetno se sprašuješ, kako je to sploh možno?

No, zavesa je izdelana iz recikliranega poliestra, hkrati pa še premazana s posebnim premazom na osnovi mineralov, ki nase vežejo škodljive spojine, kot so na primer formaldehidi. In ne samo to! Iz tvojega stanovanja ali hiše bo odstranila tudi neprijetne vonjave. 

Če jo boš oprala, naj te ne skrbi, saj svojih čudežnih lastnosti ne bo izgubila, strokovnjaki iz Ikee so za to še posebej poskrbeli.

Smo te prepričali, da je tole res najboljši IKEA produkt vseh časov?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Kitajka, ki je 7. teden v karanteni, razkriva, kaj nas čaka v prihodnjih tednih

Priporočamo tudi: Ti 2 obleki iz Zare so kupile mnoge instagram vplivnice (tudi Lepa afna!)