"Ali bi ti lahko polizal Nutello iz popka?" (bizarni Tinder pogovori)

Preberi, kaj se zgodi, ko se punca odloči najti fanta prek Tinderja

"Ali bi ti lahko polizal Nutello iz popka?" (bizarni Tinder pogovori) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2017

Moj trenutni samski stan je nekaj, kar gre ljudem okoli mene bolj v nos, kot meni sami. Stalno zasliševanje s strani prijateljev in domačih (stari starši so pri tem najbolj zavzeti!), kdaj nameravam kaj ukreniti glede tega ... In kako to, da taka punca kot sem jaz, nima fanta (ne vem, zagotovo je krivo širno vesolje, ki mi med vsemi milijoni moških na tem svetu ne more poslati na pot enega simpatičnega kandidata) ...

Moje misli ta trenutek je zelo dobro povzela Cosmo novinarka Anamarija v tem članku ('must read' za vse samske punce!). 

Nekega dne, po še enem neprijetnem pogovoru o tem, zakaj sem samska, sem si na telefon naložila aplikacijo Tinder (tako lahko zdaj vsaj rečem, da spoznavam morebitne kandidate za bodočega fanta). 

Začnem 'svajpati' malo v levo in malo v desno. Čez približno pol ure dobim tri ujemanja. Dva pogovora dokaj površinska, nič posebnega, tretji pa je poskrbel za dozo smeha pri meni in pri prijateljicah in se tako zapisal na trenutno prvo mesto bizarnih Tinder pogovorov. Začelo se je nekako takole ...

"A si ti tista iz reklame za salamo?"

Nobenega 'Živjo!', nobenega 'Kako si?, ... Prva misel, ki mi je v tistem trenutku padla na pamet je bila ta, da bo to zagotovo ena izmed novih osvajalskih fraz, na način: "Ali te je kaj bolelo? Kaj? Ko si padla iz nebes."

Ker nisem bila pripravljena brati osladnih fraz (poleg tega pa osvajalske fraze v povezavi s salamo res ne morejo biti simpatične), sem fantu odgovorila, da v reklami za salamo še nikoli nisem nastopala in da močno upam, da ni to eden izmed poskusov, kako z nekim 'humornim' uvodom očarati punco.

"Ne, zakaj? Samo zdela si se mi znana."

Prehitro sklepanje, priznam. Očitno se bo pogovor lahko lepo odvijal naprej. Povem mu, da sem sicer prisotna na različnih družbenih omrežjih in na YouTube kanalu, ter da mu je obraz lahko poznan iz tam.

"Ali o salamah tudi kaj snemaš? Poli je drugače zakon."

Ammm … okej. Mislim si, da je lepo, da je izrazil zanimanje o vsebinah, ki jih snemam, čeprav je pri tem spet vpletel salamo (velik favorit očitno). Sledi niz nevtralnih kratkih vprašanj in odgovorov o hrani, ki nekako pripelje do tega:

"Ali bi ti lahko polizal Nutello iz popka?"

Z moje strani sledi zavijanje z očmi, ker si nisem mislila, da se bo pogovor tako obrnil. V tej točki sem sama bila pripravljena zadevo zaključiti in zato je bilo v pogovor potrebno vključiti malo sarkazma. Pošljem mu pritrdilen odgovor.

"Uuu, a res? Vroče!"

Fant, pa res sem upala, da bo eden prvih pogovorov malo bolj podoben dejanskemu pogovoru med dvema odraslima osebama, brez takojšnega namigovanja (prikritega ali odkritega) na seks (fantje, če berete, punce to še vedno odvrača).

In ker moram očitno biti jaz tista odrasla v pogovoru, ga vprašam, če se mu ne zdi, da bi bilo dobro punco malo bolje spoznati, preden se dogovori za uživanje Nutelle kako drugače kot na kruhu ali iz žlice.

"Ja, imaš prav. Ker drugače ne veš, kaj ti lahko da v Nutello."

Da, točno to sem imela v mislih. Res. Povem mu, da lahko pogovor kar zaključiva in da bo za tak pogovor moral najti drugo punco.

"Pa ne, ti si mi res všeč."

Seveda in denar raste na drevesih! Ne mislim odgovarjati, ko dobim še eno sporočilo.

"Ali poznaš klub Lyoness?"

Super, eden izmed njih je. Eden tistih, ki ti pišejo po Facebook-u in te želijo prepričati, da se vključiš v takšne in drugačne projekte, nove kampanje in postaneš del mrežnega marketinga. Ne, hvala. Javim mu, da zadevo že poznam. Fant vztraja in me vpraša, če me lahko on vpiše kot svojo stranko, vljudno zavrnem, njegov naslednji odgovor pa je:

"Ali ti lahko potem prodam Iphone? Zate samo 300 EUR."

V tej točki moramo priznati, da je fant vztrajen in da ima željo po sklepanju kupčij. Kljub temu ponudbo zavrnem.

"Ali imaš kakšno sestro?"

"Ja, deset." Sarkazem zopet dela s polno paro, čeprav vem, da bi pogovor že zdavnaj morala končati.

"Super! Ali misliš, da bi lahko kateri izmed njih lizal Nutello iz popka?"

In tako se je končal eden mojih najbolj bizarnih Tinder pogovorov.

Kaj sem se iz njega naučila? To, da mi po nov telefon ne bo treba v trgovino, bo Tinder očitno tudi pravi naslov. ;)

Osebna izkušnja Cosmo novinarke

Preberi še: Kako spoznati fanta (brez pomoči Tinderja!)                          

Priporočamo tudi: Kaj obleči na prvi zmenek? (svetuje Nina Šušnjara)