8 noro zabavnih sms igric, ki se jih lahko greš s fantom ali punco

Se rada igraš? Sms igrice so zabavna rešitev za preganjanje dolgčasa ali pa preprosto za popestritev vsakodnevnih enoličnih sms-ov. Moraš preizkusiti vsaj eno od naslednjih ...

8 noro zabavnih sms igric, ki se jih lahko greš s fantom ali punco (foto: Profimedia) Profimedia
28. 12. 2016

Kat, avtorica spletne strani Luvze.com, je oblikovala seznam zabavnih sms igric, ki jih lahko igraš s svojim fantom ali punco.

Izbrali smo 8 najbolj zanimivih! ;)

1 igrica: Kiss, Marry, Kill (poljubi, oženi, ubij)

Igra je zelo priljubljena predvsem online, vendar pa je lahko tudi zelo zabavna preko sms-ov. Vključuje imena ljudi (znancev in slavnih oseb), ki jih oba poznata.

Na primer: fant ali punca ti pošlje ime nekoga (npr. Jan Plestenjak) in ti odgovoriš, ali bi to osebo 'poljubila', se z njo 'poročila' ali pa jo 'ubila'.

Še bolj zanimivo je, če ti na primer fant pošlje tri imena svojih prijateljev in se moraš odločiti, katerega izmed njih bi 'poljubila', 'poročila' ali 'ubila'. :)

2 igrica: Rime

Začneš z neko besedo ali besedno zvezo, drugi igralec pa ti mora slediti z rimo na to besedo (besedno zvezo). Igra traja tako dolgo, dokler nekomu izmed vaju ne zmanjka rim.

Na primer: pošlješ besedno zvezo grem v trgovino, on pa odgovori: da si napolnim košarico fino.

3 igrica: Izpolni praznino

En igralec začne z vprašanjem oziroma stavkom o sebi in pusti prazen prostor za besedo/besedno zvezo. Ta prostor mora drugi igralec zapolniti.

Na primer: "Najbolj mi je všeč, ko mi…" ali pa "Najbolj prisrčna sem po…".

4 igrica: 20 vprašanj

Zanjo sta potrebni dve osebi, pravila pa so zelo preprosta.

En igralec si zamisli objekt ali osebo, medtem ko mora drugi v 20 ali manj vprašanjih ugotoviti, kaj si je prvi izbral. Igralec, ki ugotavlja, postavlja takšna vprašanja, na katera je možno odgovoriti le z DA ali NE.

Na primer, da si si zamislila, da je tvoj objekt je računalnik. Fant te vpraša: "Ali je oseba?" Odgovoriš z ne. Nadaljuje z vprašanjem: "Ali je naprava?" Odgovoriš z da in tako naprej.

Da bo igra bolj zanimiva, izberi nekaj, kar je težje ugotoviti. ;)

5 igrica: Čas za zgodbo

Ta igra je prava izbira za tiste, ki radi pišete.

Eden od vaju napiše začetno besedo, stavek ali besedno zvezo, drugi nadaljuje na enak način. Skupaj pišeta zgodbo, zanimivo pri tem pa je, da ne veš točno, kako se bo končala, saj ne moreš predvideti, kaj bo napisala druga stran.

Venda se pri tem ne obremenjuj z vsebino. Pomembno je, da zgodba traja čim dlje.

Da bo igra bolj zanimiva, si postavita omejitve, na primer: določita število dovoljenih besed na en sms.

6 igrica: Igra imen

Preprosta in zabavna sms igra, pri kateri izbereta temo.

Izbereta lahko državo, mesto, žival ali znano osebnost in podobno. Nato eden od vaju začne igro tako, da pošlje eno besedo, drugi pa nadaljuje tako, da svojo besedo začne s končnico prejšnje.

Na primer: pošlješ besedo Španija (država), on pa nadaljuje z besedo Avstrija (država).

Pozor: če imata bogat besedni zaklad, lahko ta igra traja v nedogled. Da bo igra še bolj zanimiva, si postavita časovno omejitev (v kolikšnem času si morata izmisliti naslednjo besedo).

7 igrica: Razčlenitev

Odlična igra, ki lahko zelo razširi tvoj besedni zaklad, poleg tega pa lahko tudi zmanjša stres.

Igralca izbereta poljubno besedo, ki jo je treba "razstaviti" in iz teh črk sestaviti čim več različnih kombinacij (besed).

Na primer: iz besede letalo dobiš telo, let, leto, tla itd.

Da bo igra bolj zanimiva, si postavita časovno mejitev (na primer 5 minut), za še večji izziv pa lahko določita tudi dodatne točke za različne tipe besed. Na primer: daljša kot je beseda, več točk dobiš.

8 igrica: Besedilo pesmi

Če imata rada glasbo, je to odlična sms igra za vaju.

Eden od vaju napiše in pošlje delček besedila neke pesmi (ki jo oba poznata), drugi pa mora ugotoviti in poslati naslov te pesmi.

Če imata rada tudi iste filme (ali serije), vključita še znane citate iz njih.

V primeru, da naslova ne ugotoviš, si lahko izmislita tudi kakšno kazen, na primer: poklicati moraš svojega fanta in mu zapeti to pesem. :)))

Sms igrice so zabaven način, na katerega se lahko z nekom še bolj povežeš

– še posebej takrat, ko si z nekom, ki ti je ljub, daleč narazen. Glede na to, da oseba na drugi strani ne more videti tvojih reakcij, lahko v svoje sms-e vključiš tudi smeške in druge ikone, kar bo igrice naredilo še bolj zabavne.

Napisala: Nika Švajncer

Preberi še: Horoskop: Kako tvoj znak vpliva na tvoje seksualno življenje? ali pa odkrij 5 stvari, ki jih počne moški, ki resnično ljubi.

Priporočamo tudi: Opozorilni znaki, da imaš lahko raka, ki jih ljudje pogosto ignorirajo.