7 stvari, ki jih moraš imeti v dnevni sobi

Dnevna soba je najpomebnejši del vsakega doma in ker tam normalno preživimo največ časa je prav, da poskrbimo, da se v njej počutimo kar se da udobno in da nam vliva občutek domačnosti. Da bo temu res tako, ti v nadaljevanju ponujamo seznam stvari, ki v tvoji dnevni sobi res ne smejo manjkati.

7 stvari, ki jih moraš imeti v dnevni sobi (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

1. Kavč

Najbolj pomembna stvar, ki jo mora imeti čisto vsaka dnevna soba je dovolj velik in kar se da udoben kavč. Vsak namreč ve kako po dolgem in stresnem dnevu paše, da se zlekneš na kavč in odmisliš vse skrbi.

Kavč

2. Okrasne blazine

Čeprav je kavč res najpomebnejši, pa bo le ta brez okrasnih blazin deloval precej dolgočasno. Da bo prostor nekoliko bolj pisan in razigran, lahko kavč poživiš z živobarvnimi blazinami. Pa še za kakšen »pillow fight« pridejo zelo prav.

Okrasne blazine

3. Preproga

Lepa preproga v tvojo dnevno sobo doda občutek udobja, topline in sproščenosti. Izberi takšno preprogo, ki bo lepo zaključila celotno podobo tvoje dnevne sobe in ji dodala občutek domačnosti. Preproga

4. Kavna mizica

Kavna mizica na tvoji čudoviti preprogi je zelo praktična rešitev. Slej ko prej boš hotela kaj odložiti, pa naj bo to kavna skodelica, knjiga ali pa tvoj mobilni telefon.

Kavna mizica

5. Samostoječa luč

Nedvomono tvoja dnevna soba že ima takšno ali drugačno osvetlitev, vendar če želiš ustvariti nekoliko bolj domače ali celo romantično vzdušje, potem boš potrebovala samostoječo svetilko, ki bo ustvarila nekoliko toplejšo in mehkejšo svetlobo.

Samostoječa luč

6. Vsaj ena okrasna rastlina

Ne samo, da okrasne rastline lepo izgledajo in poživijo bivalni prostor, ampak o vas tudi marsikaj povejo. Vsak, ki bo prišel na obisk bo namreč opazil, da si odgovorna oseba in ti je mar tudi za ostala živa bitja, ki te obkrožajo- v tem primeru za ubogo in nemočno rastlino.

Okrasna rastlina

7. Televizija in Wi- Fi

Predvidevamo, da televizijo že imaš, vendar moraš poleg tega poskrbeti še, da imaš na njej tudi kaj gledati. Tudi brez hitrega interneta bo tvoja dnevna soba vse prej kot privlačna in to ne le zate, ampak tudi za vse tvoje prijateljice, ki se težko ločijo od svojih pametnih telefonov. Telemach ima zato idelano rešitev zate z združeno ponudbo televizije, hitrega interneta ter mobilne in fiksne telefonije.

Telemach

Za samo 36 evrov mesečne naročnine bodo bodoči kupci s paketom GOLD TROJKA EXTRA lahko uživali v spremljanju več kot 280 programov, bliskovitem internetu s hitrostjo do 150 Mbps, ugodno fiksno telefonijo ter mobilnim paketom ŠE VEČ, ki omogoča tudi obogateno količino prenosa podatkov v državah EU (do 3,33 GB) in neomejeno uporabo klicev ter SMS sporočil v času gostovanja v EU.

Vsi naročniki paketa GOLD TROJKA EXTRA bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev prejeli 100 % popust pri izbiri mobilnega paketa ŠE VEČ za kar 12 mesecev.

Več informacij vam je na voljo na telefonski številki 080 22 88 ali na spletni strani Telemach.