7 stvari, ki jih s prijateljico morata narediti pred 40. letom!

Povej prijateljici, koliko ti pomeni, in z njo deli napotke za dogodivščine, ki vaju bodo še bolj povezale.

7 stvari, ki jih s prijateljico morata narediti pred 40. letom! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 4. 2018

1. Organizirajta si potovanje!

Potovanje v družbi najboljše prijateljice je neponovljiva izkušnja. Predstavljaj si: ti in ona, na skupnem odkrivanju novega kraja (ne glede na to, ali sta se odločili za destinacijo na drugem koncu sveta ali le nekaj kilometrov od doma).

2. Napišita si pismi!

Ja, saj vemo. Na dan si izmenjata vsaj 20 sporočil preko telefona, dvakrat toliko prek Facebooka in še kakšno slikovno gradivo preko Instagrama, pa vendar je s čisto pravim pismom drugače. Pismo traja za vedno. In če ne veš kako začeti, je kakšna lepa misel o prijateljstvu vedno dobra izbira.

3. Organizirajta si skupni večer!

V poplavi opravkov se je včasih težko ujeti, zato si vnaprej določita večer, katerega bosta lahko skupaj preživeli brez skrbi in obveznosti. Odpravita se na večerjo, v klub, kino ali pa ...

4. Cel večer preživita z gledanjem vajine najljubše serije!

Postelja, prigrizki in epizode serij iz preteklosti. Ena za drugo. Brez slabe vesti.

5. Omislita si tatu!

Obožujeta telesne poslikave? Kaj pravita na drobne ujemajoče se tatuje, ki bodo vajinemu prijateljstvu dodali podpis? V preteklosti smo v TEM članku izbrale že kar nekaj idej.

6. Naj bo (vsaj) en večer srednješolsko žurerski

In to ne v smislu 'na polno ali sploh ne', ampak v slogu celodnevnih priprav, umivanj, navijanj las in ličenj. Dobita se pri eni ali drugi doma in se urejajta skupaj. In ja, vse od pričeske naprej. Z vključenimi selfiji in kozarčki penine, seveda.

7. Najdita si skupno aktivnost!

Poleg kavic in nakupovanja, si omislita še tečaj kakšne nove ročne spretnosti, športne aktivnosti ali krožka, o katerem sta že dlje časa razmišljali. Tako si bosta pridobili še dodatno priložnost za skupne trenutke tudi med tednom. ;)

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Na lase bomo nanašale samo še TOLE! (TOP nasvet za lepše lase)

Priporočamo tudi: "Ljubila sem ga, on pa me je ves čas varal!"