6 prazničnih stvari, ki jih lahko popolnoma ignoriraš

To leto pozabi na tradicijo, da moraš biti vsake praznike pod stresom. Božiček ne obstaja za to, da bi ti nosil pomirjevala, ampak darilaaa!

6 prazničnih stvari, ki jih lahko popolnoma ignoriraš (foto: Profimedia) Profimedia
25. 12. 2015

1 Tista čudovita zabava s petimi hodi, za katero misliš, da jo moraš pripraviti

Zakaj pet hodov in zakaj bi se trpinčila s popolnostjo, če bo s polovico manj truda ravno tako vse okej. Razmisli tudi o večerji zunaj ali pa naj vsak od prijateljev poskrbi za eno jed.

2 Darila za čisto vse, ki jih poznaš

Zapomni si: svet se bo še vedno vrtel dalje, tudi če komu ne boš namenila pozornosti. Predvsem pozabi na tiste, ki se nikoli ne spomnijo nate.

3 Decembrska dieta

Če se boš prikrajšala za vse čudovite prigrizke, se boš znašla v vlogi godrnjave tete, ki si se je zaradi jeze v očeh vedno malce bala. Jej, punca, jej!

4 Dobrotnica za bližnjo in daljno družino

Zakaj bi se morala igrati z nečakom, z mamino prijateljico peči piškote, peljati babico v šoping in pospraviti sobo svojemu bratu, medtem ko drugi uživajo. Če se boš posvetila le enemu, bo povsem dovolj.

5 Tvoja popolna voščilnica za praznike

Tudi če se obremenjuješ le s tisto na FB-ju ali prek spletne pošte – vsak ima ta hip toliko stvari v glavi, da ne bo nič narobe, če seznam skrčiš ali tokrat pošlješ le smešno fotografijo z lepim sporočilom.

6 Seznam vseh stvari, ki jih moraš končati pred novim letom

Raje pomisli, katere stvari so nujne in katere lahko počakajo. V novo leto vstopi z dobrimi občutki in raje pomisli na uspehe, ki si jih letos dosegla.

Prevedla in priredila: Lola Agnič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri