9 top NAVDIHOV, kaj obleči na NAJDALJŠO noč in navdušiti vse navzoče

Večna dilema, v kaj se odeti na najdaljšo noč v letu, da boš vzela dih prisotnim, plesala in se zabavala udobno dolgo v noč ter pustila nepozaben vtis, bo rešena z našimi čudovitimi idejami.

9 top NAVDIHOV, kaj obleči na NAJDALJŠO noč in navdušiti vse navzoče (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
6. 12. 2022 | Promocijsko sporočilo

Navdihe za popolne oprave smo našle na zalando.si. To je naš izbor, ki ti obljublja nepozabno noč in drzno prezenco, kjerkoli se boš pojavila in zabavala na zadnji večer v letu.

♥ Disko pridih za največjo zabavo

Če si od nekdaj želela biti disko kraljica, si vsekakor moraš to privoščiti na silvestrsko noč, ko je idealna priložnost za ples do jutranjih ur. Izberi to koktajl obleko, ki bo plesala s teboj v harmoniji ter obenem vpadljiva privabljala poglede, in tvoja noč bo več kot bleščeča.

Zizzi, Zalando.si

Krilo v pisanih metalnih odtenkih

Noro lepo krilo v kovinskih tonih bo definitivno pravi magnet za vse občudujoče oči. Drzno in lesketajoče se v več barvah ter obenem nadvse udobno in prijetno ob nošenju bo navdušilo tudi tebe, ne le vseh v tvoji bližini.

Next, Zalando.si

♥ Bleščeča koktajl obleka v zeleni

Ta svetlikajoča obleka bo pravi izbor zate, če ljubiš zeleno v vseh odtenkih te barve. Morda malce presenetljiv ton na silvestrsko noč, ki bo prav zaradi tega privlačil poglede in pustil nepozaben vtis. Lahkotna in obenem popolna izbira za preplesano noč, ki se nikoli ne konča. 

PULL&BEAR, Zalando.si

♥ Žametna simfonija

Obožuješ žamet? Potem boš najbolj uživala v tej žametni obleki, ki ti prinaša najmehkejši objem in obenem v fuksija barvi tudi nadvse vpadljivo prezenco. Le kdo si ne bi želel preživeti noči v tako nežni in obenem drzni opravi?

Next, Zalando.si

♥ Noir estetika s hlačami

In še nekaj za vse, ki ne morete brez črne! Hlače širšega kroja, trendne in nezgrešljivo sodobne, bodo vsekakor navdušile vse oboževalke te večne barve. Za večno trajajočo noč – v spominih prav gotovo!

maje, Zalando.si

♥ Obleka pulover, totalno v trendu

Črna in svetlikajoča obleka pulover je novi sinonim za zabave. Udobna in nadvse trendna bo tvoja najboljša spremljevalka, ko boš želela preživeti prijeten praznični večer, ki se bo razpotegnil dolgooooo v noč. 

Esprit, Zalando.si

♥ Koktajl obleka, narejena za zabave

Črna čipka in kroj, ki nikogar ne pusti ravnodušnega, saj prinaša ravno pravšnjo eleganco z malce vzvišenim pridihom. Če imaš rada prefinjenost, naj bo ta mala črna obleka tvoja prva izbira.

WAL G., Zalando.si

♥ Obleka s cvetličnim vzorcem in hkrati zimskim pridihom 

To obleko boš izbrala, če obožuješ rože, ki pa jih pozimi seveda rada prilagodiš temu letnemu času. Temu kosu je uspelo vase ujeti pridih pravljične zime, pa čeprav vzorec zanjo ni značilen. Čudovita je!

Selected Femme, Zalando.si

♥ Pajac s prazničnim učinkom

Če oblečeš ta pajac, ti ni treba na nič več misliti. Udoben in obenem eleganten bo poskrbel, da bo tvoja najdaljša noč lahko res najdaljša. V njem se sploh ne boš naveličala paradirati in uživati!

Esprit Collection, Zalando.si