5 TOP insta kotičkov, ki sta jih v Pragi odkrili Ajda in Kaja (ideja za izlet s prijateljico!)

Poglej, kaj sta v Pragi prejšnji teden počeli odgovorna urednica Ajda Hovnik Plešej in spletna urednica Kaja Berlot. 😍

5 TOP insta kotičkov, ki sta jih v Pragi odkrili Ajda in Kaja (ideja za izlet s prijateljico!) (foto: Kaja Berlot) Kaja Berlot
3. 6. 2019 | Promocijsko sporočilo

Si že obiskala Prago? Če je še nisi, jo zagotovo moraš! In če se le da, to stori v družbi prijateljice, ker je priložnost za to preprosto popolna!

Minuli teden sta se v češko prestolnico odpravili tudi odgovorna urednica Ajda Hovnik Plešej ter spletna urednica Kaja Berlot, in to ne le zaradi prelepe mestne kulise. ;)

V Pragi se je med ponedeljkom in sredo namreč odvijala prireditev Global Social Awards (GLOSA), v okviru katerega so razglasili najbolj priljubljene spletne vplivneže leta. Več o dogodku smo zapisale TUKAJ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmopolitan Slovenija (@cosmopolitansi) on

Dogodka sta se udeležili tudi dekleti, ki sta proste urice po okroglih mizah, prireditvah in intervjujih izkoristili za ogled praških znamenitosti. 

TO so praški insta kotički, ki so navdušili Kajo in Ajdo:

1. Trdelnik

Gre za tipično sladico - sveže pripravljeno testo, polnjeno s sadjem, sladoledom in smetano. In ja, ... slastno je vsaj toliko, kot je videti na fotografiji. ;) Najboljše od vsega je, da jih dobiš praktično na vsakem koraku, ob prelepi kulisi praške arhitekture pa je tako ali tako vsaka fotografija preprosto sanjska. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Berlot (@deklica_si) on

2. Zid Johna Lennona

Vanj se boš zaljubila če obožuješ posrečene napise in barve, malo manj pa boš verjetno navdušena nad trumami turistov, ki tu hitijo posneti svoj utrinek. Naši odgovorni urednici Ajdi je to odlično uspelo, se strinjaš? ;)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Hovnik Plešej (@ajdahovnikplesej) on

3. Hilton Prague

Če imaš priložnost, ga obišči. Njegovo veličastno preddverje, ki deluje kot gromozanski atrij med stolpnicami, je popolna kulisa za vse insta fotografije, nič kaj pa ne zaostaja niti njihov bar na strehi, o katerem smo več zapisale v naslednji točki. 👇🏼

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Hovnik Plešej (@ajdahovnikplesej) on

4. Cloud 9 Sky Bar & Lounge

S prelepim pogledom na Prago, je tale bar 👇🏼zagotova postojanka deklet, ki ob svojem najljubšem koktajlu najraje uživajo z razgledom. Najdeš ga na strehi hotela Hilton Prague, njihove cene pa se gibajo med 200 in 440 čeških kron (med 8 in 18 evrov). 

5. Arhitektura

Kamorkoli se boš obrnila in karkoli boš ujela na fotografijo bo kra-sno! Poglej si nekaj utrinkov, ki sta jih ujeli Ajda in Kaja:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Hovnik Plešej (@ajdahovnikplesej) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Hovnik Plešej (@ajdahovnikplesej) on

Če se v kratkem odpravljaš v Prago pa svojih objav na Instagramu nikar ne pozabi označiti z #VisitCzechRepublic!

Te morda zanima, kdo so bili veseli nagrajenci zgoraj omenjenih nagrad Global Social Awards (GLOSA)? Hitro pobrskaj med imeni TUKAJ

Fotografije: Kaja Berlot, Ajda Hovnik Plešej