Naša novinarka: 5 stvari, ki sem jih spoznala med spremljanjem serije Moja boš (Kara Sevda)

Kaj se zgodi, ko enkrat začneš spremljati serijo Moja boš (Kara Sevda)? O sebi odkriješ neverjetne stvari ...

Naša novinarka: 5 stvari, ki sem jih spoznala med spremljanjem serije Moja boš (Kara Sevda) (foto: POP TV) POP TV
6. 2. 2018

Brez sramu priznam, da je serija Moja boš (Kara Sevda) tudi mene popolnoma prevzela že s prvim delom. Nekaj zaslug zagotovo nosi glavni igralec, prav tako pa me je pritegnila tudi zgodba.

V službi že pošteno mešam štrene sodelavkam, ko jim stalno pripovedujem o tem, kaj vse se v seriji Moja boš dogaja. Še bolj zanimive pa so stvari, ki so se začele dogajati v mojem življenju.

1. Adijo potrpežljivost

Vedno sem mislila, da sem izredno potrpežljiva oseba in potrpežljivost je tudi ena izmed vrednot oziroma vrlin, ki so ključne na mojem delovnem mestu. Ampak, ko se zvečer usedem pred televizijo in se vklopim v zgodbo, ki se odvija na ekranu, ugotovim, da ta moja potrpežljivost čudežno izpuhti.

Zamenja jo stres in neučakanost, saj želim, da se skrivnosti razkrijejo in zgodba čim hitreje odvije (ni dovolj, da sta dnevno na sporedu dva dela). Čakam samo še, da me cimra prosi, da se izselim, ker ne more več poslušati mojih komentarjev: "Dajmoo! Ali lahko prosim malo hitreje ugotovite, kdo izsiljuje glavnega zlobneža? Jaz tega ne morem več gledati!" 

2. Obvladanje turškega jezika

A veš tisto, ko si človek ogleda okoli 40 delov turške serije Moja boš in že misli, da obvlada turščino? Ja, to sem jaz. Pozabi španščino in angleščino, od zdaj naprej boste od mene slišali samo še merhaba (živjo), çay (čaj) in evet (ja).

3. Gospodična brez družabnega življenja

Od ponedeljka do četrtka zvečer sem zasedena. Do preklica. (Beri, dokler se ne konča serija, dokler na lastne oči ne vidim, kako se bo zgodba končala.)

4. Hvaležnost za opcijo časovnega zamika

Nisem si mislila, da bom kdaj tako navdušena in vesela, da moja naročena programska shema omogoča ogled s časovnim zamikom. Včasih se namreč zgodi, da zaradi obveznosti ne uspem sproti pogledati vseh delov serije in takrat pojem hvalnice mojemu televizijskem operaterju.

5. Spanec, kaj je že to?

V kolikor se zgodi, da moram uporabiti možnost časovnega zamika za ogled serije, to največkrat pomeni, da bom naenkrat pogledala štiri dele ali pa še kakšnega več. Posledica: v službo hodim kot zombi, še dobro, da obstaja kava!

6. Splošna diagnoza

Po mojih izračunih ima serija 148 delov, trenutno se predvaja 40. del, to pomeni, da se bo moja potrpežljivost, lepotni spanec in družabno življenje vrnilo nekje sredi aprila. Vsem bližnjim se iskreno opravičujem za vse nevšečnosti in čustvene izbruhe, ki jim bodo priča v naslednjih dveh mesecih.

Hvala za razumevanje.

Osebni zapis Cosmo novinarke
Foto: POP TV, GIPHY 

Preberi še: Ali sanjski Burak res prihaja v Slovenijo? Naša novinarka je preverila govorice!

Priporočamo tudi: VIDEO: Zaljubljeni smo v še eno pesem s filma 50 Shades Freed