5 mesečnih izzivov zate

Pripravili smo izzive, s katerimi boš zaposlena ves mesec, v novega pa boš stopila kot prerojena!

5 mesečnih izzivov zate (foto: Nick Onken) Nick Onken
21. 10. 2013

1. izziv

Kličemo vse ljubiteljice kozmetike! Odloči se za 'Projekt 10 Pan' (več o projektu najdeš na www.cosmopolitan.si/lepotni-projekt). Tvoja naloga je, da porabiš 10 kozmetičnih izdelkov, preden kupiš kakšnega novega. Imaš kopico šamponov in balzamov ali pa pet različnih losjonov za telo? Popolna priložnost, da jih končno porabiš.

2. izziv

Si tudi ti obsedena z ravnanjem, kodranjem in fenanjem las? Ti so dovolj utrujeni že od vsakodnevnega obdelovanja. Poskusi z izzivom, v katerem en mesec na laseh ne boš uporabljala toplote. Na internetu poišči ideje za frizure brez toplotne obdelave ter eksperimentiraj s kitami, čopi in figami. Adijo, razcepljene konice!

3. izziv

Jeseni lahko uživaš v velikih količinah sezonskega sadja in zelenjave, zato je čas, da tudi ti v roke primeš kuhalnico. Izzivamo te, da vsak teden preizkusiš vsaj en nov recept in z njim presenetiš svoje najbližje. Poskusi s solatami, zmešančki, presnimi torticami ali celo domačo marmelado.

4. izziv

Ta vikend naredi nekaj zase! Razvajaj se z vlažilno masko za obraz, pripravi si dooooolgo kopel z mehurčki ali pa se razveseli z novim parom uhanov. Že to, da si si kupila nov Cosmopolitan, je krasno – majhna nagradica, da se spomniš, kako rada se imaš.

5. izziv

Kmalu bodo prišli kratki dnevi, zato ti bo prijala družba prijateljev. Tvoj zadnji izziv je, da si poiščeš novega prijatelja ali prijateljico. Se že mesece pogovarjaš z znanko po Facebooku? Dogovorita se za kavo, da se o vseh vročih novičkah pogovorita tudi v živo. Če si upaš, ogovori tistega simpatičnega fanta, ki ga vidiš vsak dan, ko sprehajaš psa. Verjemi, ne bo ti žal.

Pripravili: Živa Gedei in Anamarija Lukovac