5 idej, kako preživeti fantastične počitnice

Čas je, da preizkusiš nekaj resnično zanimivega in novega, svet še vedno ponuja veliko!

5 idej, kako preživeti fantastične počitnice (foto: shutterstock) shutterstock
21. 6. 2018 | Promocijsko sporočilo

Torej, čas počitnic je pred vrati, ti pa ob mislih na to sploh ne čutiš nobenega navdušenja. Obiskala si že vse tiste tradicionalne počitniške destinacije, preizkusila več ali manj vse možnosti, ki jih ponujajo potovalne agencije …

Beri naprej in preizkusi kaj od tega.

 

Bodi drzna

Če te poležavanje na plaži in fotkanje selfijev ob vsakem koraku, ki ga storiš, dolgočasi, potem vzemi stvari v svoje roke in preiskusi kaj bolj adrenalinskega. Na vseh koncih sveta in tudi v Sloveniji je na voljo mnogo adrenalinskih športnih aktivnosti, od znanih, kot so bungi jumping, zipline, skok s padalom, do bolj neznanih, kot so deskanje na puščavskem pesku, ledeno plezanje. Če se boš odločila za tak način preživljanja počitnic pazi le, da si dovolj fizično pripravljena in da upoštevaš vse varnostne ukrepe – no, vsaj, če nočeš še več vznemirjenja, kot si ga pričakovala.

Mogoče je čas za nov hobi!?

Da bi preizkusila nekaj novega in se imela pri tem neizmerno lepo, sploh ne rabiš odpotovati daleč stran. Obstaja na stotine dejavnosti, ki lahko v tvoje življenje prinese navdušenje in polno novosti. Zakaj se ne bi prijavila to poletje na tečaj nečesa. Morda te zanima kaj umetniškega (oblikovanje, slikanje, fotografiranje), ali pa bi se naučila novih vročih plesnih korakov (btw – za to sploh ne rabiš soplesalca, ker zanj poskrbijo v plesnih šolah), tudi tečaji kuhanja in šivanja so totalno "in".

Kaj pa veš, mogoče bo ravno ta tečaj začetek tvoje nove strasti.

Organiziraj noro zabavo

Če boš počitnice preživela doma in veš, da so tudi tvoji prijatelji nekje blizu, lahko organiziraš zanimivo žurko in na ta način popestriš poletno dogajanje. Obstaja mnogo načinov, da si boš to zabavo za vedno zapomnilia, samo prepusti domišljiji, da gre svojo pot. Organiziraš lahko na primer zabavo z neko posebno temo (napihljivi bazenčki, vodni balončki, obvezna oprema seveda napihljivi rokavčki in roza flamingo …) ali pa pripraviš zanimiv meni (vse v rdečem, havaji party, ...), lahko pa prosiš goste, da povabijo na zabavo ljudi izven vašega običajnega kroga prijateljev.

Preveri svoj "bucket list"

Morda že imaš svoj seznam želja, ki bi jih rada v življenju izpolnila, ali pa si primere takih popularnih „bucket list“ videla samo na spletu. V resnici sploh ni pomembno, če res želiš narediti katero od teh stvari, zakaj ne narediš ene (ali več) od njih kar zdaj, ne da bi prelagala na kasneje? Navsezadnje je najbolj pomembno, da živimo za ta, en in edini, trenutek. In še nekaj, večino želja, za katere menimo, da bi bilo super, da jih uresničimo "enkrat že", ponavadi sploh ne uresničimo.

Privošči si nov hud telefon + napihljivo darilo

Vedno je dovolj prostora za nekaj novega in vedno obstajajo možnosti, da si popestriš svoje življenja, ne glede na to, kje si in koliko imaš v denarnici.

Ne zamudi nove vroče Telemachove akcije, ki ti po super ugodnih cenah prinaša kar štiri telefone! Naroči svojega preko spleta in si zagotovi še posebno poletno presenečenje.

POHITI TO JE NORO HUDO! Prvih 500 novih naročnikov, ki v akcijskem obdobju preko spleta sklene naročniško razmerje za paket ŠE VEČ ali NAJVEČ prejme tudi napihljivo presenečenje.

Ne pozabi ga uporabiti na svoji nori zabavi ali pa ga vzemi  s seboj na morje ;)

Več informacij poišči TUKAJ.