5 fantastičnih TV serij, ki jih moraš spremljati (predlogi slovenskih blogerk)

Si že pogledala vse dele serije Talenti v belem? In tudi vse dele serije Igra prestolov? Nič hudega. Zate imamo pripravljenih še nekaj fantastičnih serij.

5 fantastičnih TV serij, ki jih moraš spremljati (predlogi slovenskih blogerk) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2018

Zima se še ne poslavlja in zato bomo še kar nekaj časa lahko preživeli na toplem, zaviti v mehko odejo, z daljinskim upravljalnikom v eni roki in čajem ter piškoti v drugi. 

S pomočjo slovenskih blogerk smo zbrali pet fantastičnih TV serij (+ bonus ideje na koncu članka), s katerimi si lahko krajšaš mrzle zimske dni.

Nataša Mernik - Curves in Colors

 

A post shared by Natasha Mernik (@natashamernik) on

Nataša je s svojim predlogom poskrbela za vse ljubiteljice kriminalističnih serij, kjer se raziskujejo skrivnostni primeri in rešuje svet.

"Sem ena tistih deklet, ki je pogledala vse različice CSI, NCIS, Kosti, Castle in podobnih kriminalističnih serij, zato danes uživam tudi ob gledanju serije Bull, v kateri je v glavni vlogi eden izmed igralcev serije NCIS, ki s pomočjo psihologije rešuje primere na sodišču."

Video napovednik serije si lahko ogledaš tukaj.

Tina Rakuš - Tina's blog

 

A post shared by Tina Rakuš (@tinarakus) on

Tina nas je spomnila na serijo, ki je že takoj po predvajanju prvega dela požela velik uspeh.

"V preteklem letu me je sicer zelo pritegnila serija Stranger Things (Čudne stvari), ampak sedaj pa močno razmišljam, da bi ponovno pogledala (čeprav sem jo že in se je končala pred nekaj leti) serijo Breaking Bad (Kriva pota). Srednješolski učitelj kemije je soočen z diagnozo pljučnega raka in pred smrtjo želi zagotoviti varnost svoji družini, kar ga pripelje do tega, da se s pomočjo nekdanjega učenca, loti izdelave in prodaje ene izmed prepovedanih drog. Noro zanimiva zgodba in odlična igra je to, kar jo je naredilo eno mojih najljubših serij (če ne celo najljubšo) vseh časov.

Tukaj si lahko ogledaš video napovednik.

Pia Anžel - Joie De Vivre And Cupcakes

 

A post shared by Pia (@thechocolatemacaron) on

Navdušenka nad znanstveno fantastiko?. :)

Pia ti predlaga, da si ogledaš serijo Stranger Things, za katero pravi:

"Znanstvena fantastika mi je bila vedno ljubša kot romantične serije in lansko leto sem komaj čakala vsako novo epizodo, zdaj pa se že veselim nove sezone. Najbolj me je pa pri njej pritegnilo to, da ni preveč predvidljiva, tako da vedno čakaš, kaj se bo zgodilo naslednjič."

Radovedna? Klik, klik.

Katja Grudnik - Viva La Vida Blog

 

A post shared by Viva la vida Blog (@katjagrudnik) on

Serije, ki gledalce zabavajo in hkrati izobražujejo, so tiste, na katere prisega Katja.

"Spremljam serijo Narcos, ker rada raziskujem svet politike, terorizma in organiziranega kriminala ter tujih jezikov. Ogledam pa si tudi novo turško serijo Moja boš, ki je super za učenje turščine in malo romantike. ;)"

Serija Narcos je med gledalci požela val navdušenja, rekorde gledanosti v Sloveniji pa podira tudi serija Moja boš, o kateri lahko več izveš tukaj.

Ivona Pavič - Sunshine Cafe Blog

 

A post shared by Ivona Pavic (@sunshinecafeblog) on

Za vse, ki imate radi nostalgijo, je Ivona izbrala super predlog. Serija Oh, ta sedemdeseta, v kateri sta igrala tudi Mila Kunis in Ashton Kutcher, bo poskrbela za dnevno dozo smeha.

"Najraje si ogledam serijo Oh, ta sedemdeseta, ker me vedno nasmeji in spravi v dobro voljo, hkrati pa je odlična tudi a kratek odmor med učenjem, sploh zdaj v času izpitnega obdobja. Enako velja tudi za serijo Prijatelji."

S klasiko ne moreš zgrešiti, kajne? :)

Bonus predlogi, ki so jih blogerke še dodale na seznam

  • Bones (Kosti) 
  • Castle
  • Skupina serij Chicago (Gasilci v Chicagu, Zdravniki v Chicagu in Chicaška policija)
  • Futurama (animirana serija)

Preberi še: Na dan prišle fotografije (in video!) s poroke Buraka Özçivita? (Moja boš)

Priporočamo tudi: Kar je Omar Naber storil za njegovo zvesto oboževalko, te bo ganilo do solz!