5. Dan kulture in atrakcij: Minimundus v Postojnski jami!

V torek, 8. februarja, od 10. ure dalje, bo v Postojnski jami, na ploščadi pred jamo in v Jamskem dvorcu potekal tradicionalni družinski dogodek Dan kulture in atrakcij, ki ga življenjska zavarovalnica KD Življenje v sodelovanju s Postojnsko jamo prireja že petič zapored.

25. 1. 2011

Letos bo atraktivno kulturna prireditev namenjena podzemnemu popotovanju okoli sveta, saj si boš v Postojnski jami lahko ogledala razstavo miniaturnih arhitekturnih znamenitosti – pravi Minimundus!

Vse znamenitosti na kupu!

Na ogled bodo mnoge svetovne znamenitosti, arhitekturni bisere iz Evrope, Amerike in Azije! Kip svobode, Eifflov stolp, Stolp in katedrala v Pisi, Dunajsko kolo, čudovite znamenite hišice, gradovi, mlini na veter, ladje, katedrale in še in še …

Vožnja z vlakcem bo tako še posebej čarobna, vzdušje v Koncertni dvorani, kjer bo poskrbljeno tudi za svetlobno in glasbeno presenečenje, pa še kako veličastno!

Za zabavo bo poskrbljeno!

Na ploščadi pred jamo in v Jamskem dvorcu bo poleg znanih razstavljenih modelov veliko možnosti za zabavo.

Z nami bo Lutkovno gledališče Ljubljana, animator Sten Vilar, Fondko, Zmajček Jami, lutke velikanke ... in druga presenečenja! Za vsakogar nekaj! Za babico in dedka, teto in strica, očka in mamico, skratka: tako za majhne  kot velike otroke!

Še to: Organizatorji priporočajo obiskovalcem udobna in topla oblačila ter obutev.

Družinski popust!

Zagotovi si 50 % družinski popust za ogled Minimundusa v Postojnski jami.

Izpolni prijavnico na spletni strani www.kd-zivljenje.si/minimundus, natisni kupon in uveljvai popust na blagajni Postojnske jame.

Družinski popust velja do vključno 11. aprila.

Brezplačne vstopnice!

Za uporabnice spletnega cosma pa se je našlo tudi nekaj brezplačnih, nagradnih vstopnic. Če imaš namen obiskati to malo veliko atrakcijo, nam piši na nagrade@adriamedia.si (pripiši: ime, priimek, naslov in telefonsko številko). Tudi vstopnice srečnic, ki jih bo čez slabih 14 dni določil žreb, bodo vnočljive vse do 11. aprila!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri