To so 4 razlogi, zakaj je čokolada vedno najboljše darilo

Pravijo, da je težko najti popolno darilo. Na Cosmo uredništvu se težko strinjamo, saj je čokolada najbolj priljubljeno darilo že tisočletja. Če te to ne prepriča, preberi še nekaj razlogov, ki te bodo zagotovo raznežili.

To so 4 razlogi, zakaj je čokolada vedno najboljše darilo (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
24. 2. 2022 | Promocijsko sporočilo

#1 Ustvarja tradicije in sladke spomine

Ko pobrskaš po otroških spominih, je med njimi morda tudi peka piškotov s čokoladnimi koščki in večerno sladkanje ob televiziji z bratom ali sestro, zato se ne gre čuditi dejstvu, da ima čokolada za mnoge družine sentimentalno vrednost.

#2 Vedno nariše nasmeh na obraz

Čokolada ima posebno supermoč, po kateri se počutimo ljubljeno. Ne glede na to, za katero priložnost jo podarjaš (ali prejemaš), vedno bo pogrela tvoje srce, osrečila brbončice in v tvojih možganih sprostila endorfine.

Za dodatno mero nežnosti

Milka, ki je ena izmed najbolje prepoznavnih blagovnih znamk, navdušuje z novo kampanjo Naj nežnost govori, v kateri želijo predstaviti posebno zgodbo z željo po prebujanju občutka povezanosti, empatije in nežnosti med ljudmi.

#3 Preprosto izgleda lepo

Ne glede na njeno obliko, okus ali embalažo - verjetno se strinjaš, da je čokolada preprosto privlačna! 

Omejena serija embalaže Milka prinaša 4 različna sporočila podpore, spodbude, prijateljstva in priznanja, ki so zapakirana v izviren dizajn. Vsak od paketov, ki skriva slastno čokolado, pa pripoveduje svojo zgodbo in pošilja pozitivno sporočilo z napisi »Dream team«“Smile, all is ok”, “Support you” in “Well done".

#4 Je luksuz, ki si ga lahko privošči vsak

V veliki ponudbi čokolade lahko danes vsakdo najde popolno bomboniero, tablico ali praline, ki bodo navdušila brbončice, hkrati pa je cenovno dostopna praktično vsakomur.

In prav to je bila filozofija Philippe Sucharda, ki je danes vsem dobro poznano Milko svetu predstavil že davnega leta 1901. 

Suchard svoji bolni materi želel kupiti čokolado, da bi se počutila bolje. Po dveh urah hoje je končno našel čokolado, ki pa ga je stala celo majhno premoženje. To je videl kot krivico, saj je mislil, da je čokolada nekaj, v čemer bi morali uživati ​​vsi. In prav ta misel je Filipa pripeljala do tega, da je začel izdelovati svojo čokolado - z obljubo, da bo na voljo vsem.

Z Milko naj govori nežnost. Katero si boš privoščila najprej?