3 super nasveti, da boš RES izpolnila vse obljube

Si vedela, da svoje novoletne obljube izpolni le osem odstotkov ljudi? Da ti bo lažje izpolniti prav vsako zaobljubo posebej, se stvari loti zdaj (ničesar še nisi zamudila), ob tem pa bodi neskončno igriva, otročja in zabavna. Akcijaaaa!

3 super nasveti, da boš RES izpolnila vse obljube (foto: Getty Images) Getty Images
21. 5. 2015

1 Naredi seznam želja

Poglej svoje novoletne zaobljube in vse, ki se jih ne držiš, preoblikuj v zabavne dejavnosti. Na primer: namesto 'več bom telovadila', napiši: 'S prijateljicami se bom prijavila na dm tek, s katerim si bom prislužila še vrečko lepotnih dobrot.

2 Ena stvar vsak mesec

Projekt, ki traja vse leto, je zahteven, zato izboljšaj eno stvar glede svoje prehrane le enkrat na mesec – aprila več kuhaj doma, maja jej bolj počasi, junija pojej več zelenjave. To je 12 priložnosti ne le za 'shujšala bom', ampak tudi za to, da boš bolj zdrava.

3 Poskusi jogijski trik

Vse cilje, ki jih še nisi dosegla, spremeni v namene v eni ali dveh besedah. Da se boš več naspala, se osredotočaj na umirjen um (in ne 'vsak večer bom šla prej spat'). Potem pa kaj ukreni – skuhaj si čaj, poslušaj umirjeno glasbo, nežno se razteguj – da boš dosegla tudi to.

Po predlogi Marisse Gainburg priredila Petra Arula

Preberi še: Zakaj moraš pogosto (in predvsem iskreno) deliti pohvale

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri