3 stvari, ki jih potrebuješ za POPOLN spomladanski selfie (nasveti influencerjev)

Kako pogosto delaš selfije? S temi nasveti bodo še boljši!

3 stvari, ki jih potrebuješ za POPOLN spomladanski selfie (nasveti influencerjev) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
21. 4. 2022 | Promocijsko sporočilo

1. Osvetli svoje najboljše kote

Ko delaš selfie oziroma sebek, bodi pozorna predvsem na svetlobo in luči okrog sebe. Če imaš dober snop naravne svetlobe (to ti na primer zagotovi veliko okno), je naravna svetloba še vedno najboljša, sicer pa je umetna svetloba, torej luči, kar precej zahtevna.

Veliko zvezdnic, tudi kraljica selfijev Kim Kardashian, uporablja dodatno osvetlitev - luč, imenovano ring light. Gre za majhne led lučke, razporejene v obliki kroga, ki popolno osvetlijo tvoj obraz, mu dajo naraven sijaj in v tvojih očeh prižgejo iskrico. 

2. Osvoji svojo pozo

Ključ do tega, da boš izgledala najboljše je, da osvojiš poziranje brez kakršnegakoli sramu - tudi v javnosti. In kako to dosežeš? Vaja dela mojstra!

Vadi doma, pred ogledalom, se snemaj, preizkušaj različne poze, poišči primere pri najljubših vplivnicah in na Pinterestu ter odkrij, v katerih pozah se počutiš najboljše. Kadar se fotografiraš s samosprožilcem ali te fotka prijateljica, boš tako točno vedela, kako se postaviti.

3. Uporabi najboljšega pomočnika

Za dober selfie je nujna dobra sprednja kamera. Pri tem naj ti pomaga nova  Samsung A serija telefonov, ki ima številne izjemne lastnosti - tudi kamero.

Spoznaj Galaxy A53 5G

Kamera z več objektivi na Samsung Galaxy A53 5G pametnem telefonu bo tvoje fotografije povzdignila na naslednjo raven. Ujemi razločnejše in jasnejše posnetke s 64-MP OIS kamero, razširi svoj kot gledanja z ultraširokokotno kamero, prilagodi fokus z globinsko kamero in se približaj podrobnostim z mikro kamero.

Poleg odlične kamere te bo navdušil tudi neverjeten 120-Hz Super AMOLED zaslon, izjemna baterija, ki bo zdržala do dva dni, ter Hyperfast povezava za nemoteno pretakanje in deljenje vsebin s prijatelji in družino.

Zasnovan, da zastopa

Tako kot ti! Ambient Edge  brezhibno združi kamero z ohišjem, z dodano zmogljivostjo baterije v tanjšem mat okvirju pa je Galaxy A 53 5G tudi neverjetno lep in funkcionalen. 

In veš, kaj je najbolje? Poda se k vsakemu tvojemu stajlingu! Na voljo je namreč v štirih odtenkih, ki te bodo navdušili: črna, modra, bela in breskev.

Samsung Galaxy A53 5G je že na voljo, z nakupom pa za darilo prejmeš še brezžične slušalke Galaxy Buds Live v mistično črni barvi. Promocija traja od 23. marca do 30. aprila 2022 oziroma do razprodaje zalog.

Več informacij poišči tukaj.