22. Mali festival zaključnih predstav

Dramska šola Barice Blenkuš te vabi na Mali festival zaključnih predstav, ki bo med 25. in 27. majem 2012 v Plesnem teatru Ljubljana. Očaralo te bo 8 zaključnih produkcij. Vstop je prost.

18. 5. 2012

Na že 22. Malem festivalu zaključnih predstav te bo v okviru treh festivalskih dni navdušilo 8 različnih zaključnih produkcij.

Pripravili so jih slušatelji Dramske šole Barice Blenkuš, ki so v njih zaobjeli pridobljeno zanje tekom leta in lasten kreativni navdih. S svojimi pedagogi so se namreč od oktobra spoznavali z veščinami in tehnikami dramske igre, improvizacijo in premagovanjem treme. Z javnimi nastopi so začeli že v okviru javnih vaj med 14. in 17. majem v parku Tabor.

Mali festival zaključnih predstav pa bo za vse slušatelje praznični zaključek šolskega leta, z nastopom v pravem gledališču, pred pravo publiko.

Med 25. in 27. majem se bodo v Plesnem teatru Ljubljana predstavili slušatelji različnih starosti in nivojev znanja, zato se tudi njihove predstave nekoliko razlikujejo. Mlajši in starejši osnovnošolci so za zainteresirano javnost pripravili lahkotne in zabavne zaključne produkcije, ki bodo nasmejale tudi tebe, njihova igrivost pa te bo gotovo očarala. Odrasli slušatelji pa so pripravili nekoliko bolj kompleksne in razmišljujoče predstavitve, ki so jih navdihnila dela dramskih klasikov, kot so: Tennesee Williams, Jean-Paul Sartre in William Shakespeare.

Program bodo povezovali sedanji in bivši slušatelji DŠBB, med njimi tudi dvojčici Eva in Nika Prusnik, drugouvrščeni pevki v letošnji oddaji Misija Evrovizija.

Pridruži se igralskim entuziastom na 22. Malem festivalu zaključnih predstav in se pusti očarati. Če pa razmišljaš, da bi se jim v naslednjem šolskem letu pridružila, je to odlična priložnost, da spoznaš njihove pedagoge in pristope k poučevanju dramske igre in improvizacij. Zgodnji vpis s posebnimi popusti poteka do 30. junija 2012.

Več informacij na www.dsbb.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri