2 trenda, ki bosta prevzela poletje 2022

Dolgi dnevi in ​​tople noči že kličejo po vrhuncu poletja. Ne glede nato, ali želiš načrtovati proste dni poletja, prilagoditi pričesko novi sezoni ali poskušaš popestriti svojo poletno garderobo in domači dekor, smo poiskali dva ključna trenda, ki ti bosta pri tem v pomoč. 

2 trenda, ki bosta prevzela poletje 2022 (foto: Barcaffe) Barcaffe
13. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Preizkušanje novosti in potovanja svojega življenja

Ljudje so se začeli osvobajati iz okvirov pandemije in načrtujejo potovanja svojega življenja. 

Če kdaj, potem prav to poletje nameravajo poskusiti nekaj novega in obiskati čudovita mesta, ki so jih do sedaj spremljali le po družbenih omrežjih. Raziskava ameriškega podjetja za spletno nakupovanje potovanj je pokazala, da 41 odstotkov ljubiteljev potovanj želi, da bi njihove počitnice temeljile na vznemirjenju in navdušenju, medtem ko jih je 40 odstotkov dejalo, da so za potovanja pripravljeni porabiti več sredstev kot kadarkoli prej. 

To poletje boš bolj odprta tudi v preizkušanju novih okusov. Portfelju kapsul Barcaffè sta se pridružila dva nova okusa, in sicer Barcaffè Cremoso1 in Barcaffè Colombia2. Vznemirljiva novost za vse ljubitelje kavnih napitkov Barcaffè Perfetto ter vseh tistih, ki ste veliko v pogonu in na poti, saj je s kapsulami Barcaffè Perfetto popolna skodelica kave najhitreje na voljo.

Nova različica napitka z bogato kremo Barcaffè Cremoso je mešanica iz najkakovostnejših vrst Arabice in Robuste, ki izstopa po prijetni grenkobi, s sladkimi aromami karamele in temne čokolade. Barcaffè Colombia pa je znana po izjemni kakovosti kave z blagim okusom ter značilno sadno aromo in blago noto karamele. Pravšnje kakovosti za pogostitev najboljših prijateljev pred pričetkom vrtne zabave.

Temne poroke in vrtne zabave

Nekoč je bila sama misel na nebelo poročno obleko nenavadna, zato so bile tudi zvezdnice, ki so se ob svojih velikih dneh odločile nositi netradicionalne barve, bolj izjema kot pravilo. Sedaj se zdi, da se tudi obleke v barvi slonovine počasi umikajo, pojavil se je trend temnih porok in oranžnih pričesk. To poletje ne stiskaj svojega nakita, če se na poročni zabavi znajdeš v slabo osvetljenem prizorišču ter ob gotskih gostih, saj je temna estetika trenutno v modi. Samo na Pinterestu se je iskanje »temnih poročnih idej« od lani povečalo za kar 59-krat. Pa vendar želijo tudi gotske neveste prilagoditi dekor, da ima poroka še vedno tisti pridih elegance in brezčasni šik. 

Za popoln espresso lahko poskrbiš sama brez pomoči strokovnih barist, svoje popolne skodelice pa tako postrežeš tudi za izbrane goste vrtnih zabav. Na voljo so ti:

• Kapsule Barcaffè Cremoso, ki so kompatibilne z Nescafe Dolce Gusto.

• Kapsule Barcaffè Colombia, ki so kompatibilne z Nespresso aparati.