13 znakov, da si zaljubljena v svoje telo

Dejansko si si že večkrat rekla, da si tako huda, da bi sama sebe dala dol.

13 znakov, da si zaljubljena v svoje telo  (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2015

1 Številka na tehtnici te ne gane

Če kaže 60 kilogramov ali pa 65, dokler sama pri sebi veš, da se skušaš prehranjevati kar se da zdravo, te nihanje teže ne zanima, saj je to nekaj povsem normalnega. Številka na tehtnici definitivno ne določa tvojega počutja.

2 Še manj te ganejo konfekcijske številke

Če ti je določen modni kos prav in se v njem počutiš seksi, ni važno ali je ta S, M ali L. Bolj kot številka je pomembno to, kako se v oblačilih počutiš.

3 Zakrivanje je le še stvar preteklosti

Včasih si si čez zadnjico zavezala pulover, ker te je skrbelo, da je prevelika. Danes ti ne bi mogla bolj gledati ven izpod obleke, ker si dejansko tako ponosna na svojo hudo rit!

4 Tako si si všeč, da bi sama sebe poseksala

Dejansko si si že večkrat rekla, da si tako huda, da bi sama sebe dala dol (če bi bilo to možno). To je velik poklon, ki ga lahko nameniš sebi.

5 Večkrat se ljubiš sama s seboj

Ko masturbiraš, ne počneš tega izključno iz potrebe, ampak se dejansko z vsemi občutji posvetiš ljubezni do svojega telesa in uma.

6 Svojemu telesu znaš prisluhniti

Tudi takrat, ko potrebuje kos čokoladne torte. Ker včasih telo preprosto potrebuje, še posebej če se sicer zelo paziš pri prehrani.

7 Če te kdo užali na račun videza, žaljivko preprosto preslišiš

Ker veš, da če ima nekdo problem z določenim delom tvojega telesa, to dejansko ni tvoj problem, ampak njegov. Ko ti kdo nameni kakšno kritiko, se tako preprosto obrneš in greš. Prehuda si, da bi kaj takega poslušala.

8 Ko greš mimo ogledala, si vedno nameniš pohvalo

Iskreno si rečeš: U, danes sem videti pa prava mačka! Ker se potem počutiš še bolje, in prav je tako.

9 Rada si gola

Pravzaprav tako rada gola tekaš naokoli in kaže svoje lepo telo, da se cunj zlahka znebila za vedno.

10 Obožuješ gibanje

Ker veš, da je tvoje telo narejeno za gibanje, z veseljem redno izvajaš kakšno športno aktivnost. Po njej se ti in tvoje telo počutita tako noro dobro.

11 Tvoj fant do tvojega telesa čuti enako kot ti – samo ljubezen in čaščenje!

Če je fant o določenem delu tvojega telesa kadarkoli pripomnil kaj, zaradi česar si se počutila čudno, si mu nemudoma dala košarico. Brez analiziranja, ali je to mislil v šali. Konec je! Adijo! Najdi si drugo!

12 Brez težav se ljubiš s prižganimi lučmi

Če se med seksom lahko še opazuješ v ogledalu, je užitek dvojni!

13 Svojega telesa nikoli ne primerjaš s telesi drugih žensk

Ker veš, da smo si po konstituciji tako različne, da je tovrstno početje nekaj nesmiselnega. Vse ženske smo lepe na svoj način, in tega se zavedaš od nekdaj.

Po predlogi Lane Moore prevedla in priredila Loti