100 top nasvetov iz 100 številk

Sto ni kar tako – in točno toliko revij je že nastalo v našem uredništvu. Za osvežitev spomina na vse številke, ki so izšle do zdaj, smo izbrale naj modrosti in nasvete, ki smo jih v preteklosti delile s tabo.

24. 12. 2009
 1. “Ženska mora prev­zeti nadzor nad svojim živ­ljen­jem tako, da najprej razišče svoje želje, potrebe in dejanja. Prav je, da upoštevamo partnerjeve želje, vendar ima tudi to, tako kot vse stvari na svetu, svoje meje.” – Vas je zasvojil profesor Higgins? (oktober 2001)
 2. “Preprost načrt za seksi večer v dvoje: izključite varovalke in se mu zlažite, da ni elektrike ter da take redukcije po navadi trajajo vsaj nekaj ur.” – Zanetite njegov ogenj! (november 2001)
 3. “Razjezite se. Se še spomnite tipa, ki vas je varal? Raziskave so pokazale, da je jeza med vadbo zelo koristna – lažje boste prenašale napore.” – Nenavadni spodbujevalniki rekreacije (december 2001)
 4. “Še en razlog, da se zamislite: zadnje študije, objavljene v zdravniški reviji British Medical Journal, kažejo povezavo med kajenjem cigaret in prezgodnjo osivelostjo.” – Kdor kadi, prezgodaj osivi (januar 2002)
 5. “Ljudje imamo moč, da spreminjamo svoje življenje, le dopustiti si moramo svobodo pozitivnega čutenja in mi­šljenja.” – Pomembno je verjeti vase (februar 2002)
 6. “Smeh je verjetno res zadnja stvar na svetu, na katero bi pomislile, ko vam kljuva po možganih, vendar je dokazano, da vpliva na produkcijo endorfinov, možganskih uničevalcev bolečine.” – Smeh prežene glavobol (marec 2002)
 7. “Da bi se učinkovito pobotale, pazite na besede, ki jih izgovarjate. Namesto ‘ti’ raje uporabljajte ‘midva’ – sprava je navsezadnje skupna pustolovščina.” – 10 pravil za spravo (april 2002)
 8. “Kraja potovanja nikoli ne izbirajte glede na prekrasne fotografije v katalogih, ampak glede na navade, značaj in duh ljudi, ki tam živijo.” – Naj vas nič ne preseneti (maj 2002)
 9. “70 odstotkov našega telesa sestavlja voda. In če luna lahko povzroča plimovanje, potemtakem lahko vpliva tudi na naše telesne tekočine, poživi telo in lase. Zato nekateri menijo, da je noč polne lune najprimernejši čas za striženje las.” – Vraže o laseh (junij 2002)
 10. “Ruta pareo je najboljša stvar, ki si jo lahko zavežete okoli spodnjega dela. Tako zakrijete zadnjico, ne da bi kdo pomislil, da kaj skrivate. Bolje je, kakor da si okoli pasu zavežete brisačo ali majico.” – Kako se zakrijemo in odkrijemo hkrati (julij 2002)
 11. “Če se že ne morete odreči sladkarijam, si jih privoščite takoj po vadbi.” – Sladkarije redijo, a ne vedno (avgust 2002)
 12. “Če si boste postavile finančni načrt in boste začele varčevati za prihodnje počitnice, boste zagotovo bolj pozitivne.” – Počitnic je konec (september 2002)
 13. “Namesto ‘arhiviranje’ napišite ‘organiziranje podatkov’. Izbirajte besede in uporabite take, ki vas prikažejo v najboljši luči.” – Obrusite svoj življenjepis (oktober 2002)
 14. “V zimski zalogi oblačil ne smejo manjkati pletenine najrazličnejših oblik in struktur, kot so udobni jopični plašči, mehka mini krila in volneni puloverji, ki objemajo vaše obline.” – Zapeljive lisičke (november 2002)
 15. “Če se mu samo ena od vaših poglavitnih prednosti zdi neprivlačna, ni pravi princ za vas, pa če še tako hrepenite po njem.” – In živela bosta srečno do konca svojih dni (december 2002)
 16. “Nasvet za boginje ljubezni: najlonke s sebe strgajte same, njemu pa dovolite le opazovati dogajanje.” – Zagrej me – 30 erotičnih idej za mrzle zimske večere (januar 2003)
 17. “Napišite pismo, ki ne bo nikoli odposlano. Tokrat lahko brez strahu pred tujimi analizami zlijete na papir ves bes in razočaranje.” – Rožnata pisemca (februar 2003)
 18. “Kraja njegove T-majice. Rade bi spale odete v njo in ga tako vonjale vso noč ... Ne skrbite, tudi on bo prej ali slej izmaknil vaše uporabljene spodnjice.” – Stvari, zaradi katerih se ženske ne opravičujemo (marec 2003)
 19. “Pokličite prijateljico, s katero sta v otroštvu ob popoldnevih igrali badminton, in jo mahnita v športni center, kjer bosta med igro obujali stare spomine.” – Šport za zaprtimi vrati (april 2003)
 20. “Najbolj vroča spomladanska oblačila in modni dodatki so odeti v črte živahnih barv, naj gre za torbico ali majico. In ne pozabite: pokončne črte zožijo, vodoravne pa razširijo telo!” – črte & črte (maj 2003)
 21. “Če vas fant obremenjuje s tem, da imate preveč celulita, raje zamenjajte fanta, kot da izvajate dra­stične ukrepe na svoji zadnjici ...” – Kako se odpravite na dopust (junij 2003)
 22. “Proizvajalci testirajo svoje kreme tako, da na enem kvadratnem centimetru kože porabijo 2 milimetra kreme. V prevodu – če bi se pravilno mazali, bi ob enkratnem nanosu porabili skoraj tretjino 100-mililitrske stekleničke.” – Ali je sonce res tako nevarno, da moram vedno uporabljati visok zaščitni faktor? (julij 2003)
 23. “Pojdite v kavarno in se zleknite v udoben naslanjač; edina deja­vnost, ki je dovoljena: gledanje mimoidočih.” – Vzemite si čas zase (avgust 2003)
 24. “Ženske s tankimi lasmi se rade izogibajo uporabi balzama, češ da oteži lase. Toda v resnici ga takšni lasje potrebujejo zato, da se izognejo cepljenju in lomljenju. Le pravega morate izbrati!” – Razbijamo mite: ‘balzamiranje’ las (september 2003)
 25. “Plaščki z gumbi in mini krila: šestdeseta leta se vračajo v obliki novega futurizma! Oblecite kratke plaščke z velikimi gumbi in mini krila, zraven pa tople hlačne nogavice v živahnih barvah, da ne staknete prehlada!” – Kaj cosmo dekle potrebuje v oktobru (oktober 2003)
 26. “Medtem ko leži na hrbtu, z jezikom počasi krožite okoli njegove bradavičke. Začnite na zunanjem delu kolobarja in krožite čedalje bli­žje bradavički, kot bi lizale sladoled.” – Njegovih 9 porednih točk (november 2003)
 27. “Namesto da pomakate v omako koruzni čips (pol vrečke = 239 kalorij, 11 gramov maščob), pomakajte vanjo na palčke narezano zelenjavo (zanemarljivo malo kalorij in maščob).” – Skrita maščoba v hrani (december 2003)
 28. “Bodite prepričane same vase. Moškim so všeč ženske, ki izžarevajo energijo in notranjo usklajenost ter ne tarnajo nenehno o tem, kaj je in kaj ni prav.” – Spim s tvojim fantom (januar 2004)
 29. “Če še niste opazile, je veliko mo­delov in zvezdnic, ki zapeljuje z globokimi dekolteji, v resnici slabo ob­da­rjenih, vendar z malo pomoči povečajo svoj obseg. Trik je v silikonskih vstavkih v modrčku, ki dvignejo prsi od spodaj in na otip delujejo naravno. Z njimi bo tudi vaš dekolte usoden.” – Usodni dekolte (februar 2004)
 30. “Prisegajte na naravno, negazirano vodo, saj tista z mehurčki (kot tudi druge gazirane pijače) povzroča neprijetne vonjave, ki bodo odgnale še tako vztrajnega snubca.” – Pravila prehranjevanja proti napihnjenosti (marec 2004)
 31. “Skupaj operita avto. Skoraj vsak moški fantazira o seksi ženski, ki v beli majčki pere avto.” – 4-krat avto in moški (april 2004)
 32. “Aktivirajte znojnice. Že samo 30-minutna vadba požene endorfine na plan, kar prispeva k zmanjšanju glavobolov, manjši razdraženosti, utrujenosti in poželenju po hrani.” – Pošljite PMS na dopust (maj 2004)
 33. “Najboljša zapeljevalska taktika: da se delate, kot da imate fanta ali da vas flirtanje sploh ne zanima. V trenutku, ko fantje zavohajo izziv, se začne dogajanje ...” – Zmenek za novo tisoletje (junij 2004)
 34. “Čopič za lička naj ne bo večji od ‘jabolka’ vaših ličk. Večje uporabljajte za nanos fiksirnega pudra. Nekateri vizažisti ga imajo v beli barvi, da vidijo, kako intenzivno je rdečilo. Vsekakor mora biti to čopič iz najmehkejše dlake.” – Kako in zakaj uporabljamo čopič (julij 2004)
 35. “Nikoli niste premlade, prestare ali preveč uspešne za učenje stvari, ki vodijo do zmage.” – Nauite se voditeljskih veščin (avgust 2004)
 36. “Aloe vera kaktus je že od nekdaj – razen v tekili – blagodejen pri vseh vnetjih. Pomirja in obnavlja.” – Zadnji triki poletja (september 2004)
 37. “Ko se soočata z majhnimi težavami, gradita zid, ki vama bo v pomoč, ko bodo morda nastopile velike.” – Trenutki resnice (oktober 2004)
 38. “Lahkoten erotičen pogovor po seksu je dobrodošel, nikar pa ga ne začnite daviti z vprašanji o tem, kam vodi vajino razmerje!” – Podaljšajte strastne trenutke (november 2004)
 39. “Jejte vodo. Sadje in zelenjava, na primer grozdje, paradižniki in solata, vsebujejo pretežno vodo, ki je pomembna za ohranjanje gladke in napete kože.” – Z jogo do privlane ritke (december 2004)
 40. “Poskusite divji seksi uvod: držite vibrator ob korenu njegovega penisa, medtem ko mu nudite oralno zadovoljstvo.” – Žival v postelji ... ampak katera (januar 2005)
 41. “Ko ste za prepir krive ve, je trmoglavljenje nepotrebno – raje priznajte prijateljici, da je imela prav! Včasih je to težko izreči, a se vsekakor splača.” – Prva pomo za prijateljstvo (februar 2005)
 42. “Kadar imate prenatrpan dan, si vzemite pet minut za preskakovanje kolebnice.” – Motivacijski izreki za lenobne (marec 2005)
 43. “Podarjena darila podarite naprej. Koliko dišečih sveč pa lahko eno dekle ‘pokuri’ v eni sezoni?” – Kar brez slabe vesti ... (april 2005)
 44. “Rade potujete? Osvobodite svojo notranjo ciganko in se oblecite v bogata oblačila s čipkami, z dodatkom kvačkanja in pečvorka s pridihom oddaljenih dežel.” – Divja ciganka (maj 2005)
 45. “S pršilom proti potenju nog natrite čevlje vsako jutro. Preprečilo bo potenje, ki pospešuje razvoj bakterij in zmanjša ožuljenost.” – Da ne bo smrdelo (junij 2005)
 46. “Če hodite z nekom samo zato, ker ne želite biti sami, obstaja velika verjetnost, da boste oddani ravno v trenutku, ko boste spoznali nekoga, s katerim bi se lahko resnično ujeli.”  – Dajte razmerju še eno priložnost (julij 2005)
 47. “Kis odstrani vse izdelke za oblikovanje, klor in sol ter doda čudovit sijaj. Z njim prelij vlažne lase in ga pusti učinkovati pet minut.” – Mediteranska kuhinja za lepe lase (avgust 2005)
 48. “Namesto obiska kina si enkrat na 14 dni v videoteki raje izposodi DVD.” – Bi rada odebelila svojo denarnico? (september 2005)
 49. “Pripravita si seksi kompilacijo, ki jo vrzita v predvajalnik le, kadar se ljubita. Ko bosta kakšno od skladb slišala kje drugje, vama bo ob spominu na – khm, khm – prav gotovo šlo na smeh.” – Bolj intimna v postelji (oktober 2005)
 50. “Moto vsake upornice: usnjena motoristična jakna je vedno videti seksi.” – Nevarna ljubezen! (november 2005)
 51. “Zapomni si, da po svetu plešejo debeli in suhi ter majhni in veliki ljudje. Vsi pa imajo nekaj skupnega – ko plešejo, sreča kar sije z njihovih obrazov.” – Samozavestna bom na vsakem plesišču (december 2005)
 52. “Ne razburjaj se zaradi vsake malenkosti, ki ni po tvojem, pozornost in živce prihrani za takrat, ko bodo ogroženi tvoja življenjska načela in cilji.” – 6 pravil, ki jih v razmerju moraš kršiti (januar 2006)
 53. “Naj ti ne bo nerodno ob iskanju poceni modnih dodatkov. Zakaj bi morala za modno muho, ki bo prihodnjo sezono obtičala v zadnjem kotičku omare, sprazniti svoj bančni račun?” – 20 dejanj, za katere se ti ni treba opravičevati (februar 2006)
 54. “Kozmetika, ki si jo pripraviš sama, je najbolj naravna, a učinkovita in zdrava je le, če jo uporabiš takoj, ko si jo pripravila.” – Lepa z naravo, lepa do narave (marec 2006)
 55. “Skuhaj si okusno večerjo za eno osebo, pripravi lep pogrinjek ter uživaj ob okušanju kulinarične mojstrovine in kozarčku najljubšega vina.” – Kako lahko sama uživaš proste minute (april 2006)
 56. “Čigava prepričanja, mnenja in misli so v tvoji glavi? Če niso tvoja in jih ne ceniš, se jih ne oklepaj več.” – Si v razmerju dovolj
 57. samozavestna? (maj 2006)
 58. “Dodaj nekaj jogurta v svojo prehrano, da boš okrepila prebavni sistem. To je posebej pomembno, če potuješ v kraje, v katerih boš izpostavljena hrani, ki je sovražna do tvoje prebave.” – Cosmo priprave na potovanje (junij 2006)
 59. “Soočenje s šefom je lahko tvegano, a nujno za kariero. Veliko delodajalcev v tem vidi poteze voditelja.” – Zakaj on zasluži več kot ti (julij 2006)
 60. “Morda si upala, da ne bodo nikoli več prišli v modo, a vrnili so se z vsem svojim čarom. Z njimi se šopirijo tako majice in oblekice kot jakne.” – Napihnjeni rokavčki (avgust 2006)
 61. “Čokolada ima v sebi snovi, ki v možganih ustvarjajo zaljubljenosti podoben občutek. Zdaj veš, zakaj je tako priljubljena pri ženskah.” – Začaraj ga z okusi (september 2006)
 62. “Kroženje z boki, medtem ko ga zajahaš s hrbtom proti njemu, je ena njegovih najbolj pobožnih želja.” – 101 seksi trik (preden umreš)(oktober 2006)
 63. “Ne obdrži nečesa le zato, ker je bilo drago. Obstajajo spletne dražbe in oglasi – raje prisluži malce denarja.” – Postani srečna v trenutku (november 2006)
 64. “Letošnja zima bo zanimiva in topla, saj lahko nase navlečeš skoraj vse. Modno je plastenje, zato le pogumno kombiniraj več puloverjev hkrati, kratko obleci čez dolgo, debel material s prefinjenim. Tako lahko je …” – 8 zakonov plastenja (december 2006)
 65. “In zapomni si, doslednost je ključ do uspeha (potrudi se telovaditi vsaj trikrat na teden). Če boš lenobica, se te bodo kilogrami vztrajno držali.” – Cosmov trening za čvrsto telo in manj kilogramov (januar 2007)
 66. “Ne prižgi televizorja samo zato, ker je tam. Prižgi ga, ko je na sporedu nekaj, kar si zares želiš ogledati, saj tudi v trgovini ne kupiš vsega, kar imajo.” – Moški & televizija: kako ga odlepiti od nje (februar 2007)
 67. “Če kuhaš večerjo zanj (še zabavneje bo, če se bosta tega lotila skupaj), ga prosi, naj ti zaveže predpasnik. Ne le, da predpasnik kar kriči po fantaziji s francosko služabnico, temveč se bo komaj zadrževal ob misli, da ga bo pozneje odvezal in te slekel.” – Seks, ki ga sezuje (marec 2007)
 68. “Ko boš z moškimi prijatelji, obleci kavbojke, majico in športne copate. V preprostih oblačilih se boš lažje sprostila, ker ti bo v njih udobno, pa še fantje te bodo hitro vzeli v svoj krog.” – Živi lahkotno kot moški (april 2007)
 69. “Čeprav piling pospešuje obnovo kože in s tem glajenje gub, zaradi čezmernega pilinga lahko poškoduješ vrhnjo plast kože, porušiš ravnovesje vlažnosti in poškoduješ njeno teksturo (rezultat takšne čezmerne nege je podoben videzu po hudi nočni zabavi).” – Ali se tvoja koža prehitro stara? (maj 2007)
 70. “Gusarji. Na njihov prihod so nas opozorile že ljubke lobanjice, osvajanje v piratskem slogu pa nadaljujejo napihnjene hlače, usnjeni modni dodatki in lahkotne bele srajce.” – Modni simboli (junij 2007)
 71. “Panna cotta (kuhana smetana) s prelivom iz gozdnih sadežev, čokoladna ali sadna krema so nesporno zapeljivejše sladice kot pa torte in sladice, ki niso tekoče.” – Užitno seksi hranjenje (julij 2007)
 72. “Čutiš nepremagljivo potrebo po kajenju? Upri se in upoštevaj naslednje napotke: osredotoči se na prijetne stvari, zaposli misli z branjem revije, pojej kos sadja, zaposli roke, sprehodi se, dihaj počasi in naredi nekaj vaj za sprostitev.” – Odvadi se kajenja! (avgust 2007)
 73. “Plačuj v gotovini, da si boš lažje predstavljala, koliko denarja zapraviš. Na začetku tedna dvigni denar in ga razporedi za ves teden. Če ti bo kaj ostalo, daj to v svoj ‘skriti zaklad’". – Ali si vedno brez ficka? (september 2007)
 74. “Gotovo si že opazila; pa ne žrebca, ki se po zadnji modi navdušuje nad aktivnim življenjem, temveč čudovit, pisan vzorec, ki poživi temno obarvano jesensko garderobo. Naša nova ljubezen je škotski karo –tartan.” – Usodni tartan (oktober 2007)
 75. “Tudi izbira korektorja je težka, a če veš, da različne strukture radirajo različne težave – kremni podo­čnjake, trši v stiku pa mozolje –, to ni več znanost, kajne?” – Osnove o podlagi (november 2007)
 76. “Dovoli mu, da naredi in opravi stvari, ki so mu pisane na kožo, pa naj gre za rižoto z gobicami, prenašanje vrečk iz trgovine ali pa za vožnjo sredi naliva. V moški naravi se namreč skriva potreba, da poskrbijo in zaščitijo tiste, ki so jim pri srcu.” – 7 ljubezenskih pravil, ki se jih moraš znebiti (december 2007)
 77. “Hladne kovinske barve in kroje minimalističnih oblik za stil drzne osvajalke vesoljskih poljan kombiniraj z divjimi živalskimi vzorci in krznom.” – Seksi futurizem (januar 2008)
 78. “Za sestanke se vedno posebej pripravi – premisli, s kom imaš sestanek in kakšen videz je pomemben, da boš že na začetku naredila dober vtis.” – 9 skrivnosti uspeha, ki ti jih šefi nikoli niso povedali(februar 2008)
 79. “Ko opaziš, da je tvoja prijateljica, ki se bliža tridesetim, še posebej sijoča prišla na srečanje s teboj, je ne pozabi pohvaliti, da je z vsakim dnem videti mlajša.” – Prijaznost je brezplačna (marec 2008)
 80. “Z nežnim sredstvom za intimno nego ali, še bolje, samo z mlačno vodo nežno umij zunanje dele svojega spolovila. Notranjost (nožnica) se čisti sama od sebe, zato nikdar (!) ne umivaj notranjih delov svoje cvetlice.” – Najboljši vodnik po tvoji Va-ni-ni (maj 2008)
 81. “Način, kako pokažeš svojo skrito plat seksualnosti, je tudi ta, da se pretvarjaš, da si nekdo drug.” – Triki poredne punce (april 2008)
 82. “Skoči vanj in se udeleži parade najbolj zapeljivih enodelnih oblačil. Izbira v trgovinah je pestra, zato nikar ne čakaj.” – Seksi pajaci (junij 2008)
 83. “V ljubezenskih preprih najde partner, ki večkrat med prerekanjem reče ‘midva’, boljše načine za razrešitev boja.” – Kaj preizkuša vajino ljubezen (julij 2008)
 84. “V tandemu počistita stanovanje – sesanje, brisanje prahu, pomivanje, pranje, likanje ... vse te dejavnosti pokurijo zajeten kupček kalorij in v dvoje so lahko prav zabavne.” – Aktivna v dvoje (avgust 2008)
 85. “Maščoba v mleku pomaga pri regeneraciji, vitamin E proti staranju, vitamin B pa gladi kožo. Ta bo po mlečni kopeli nežna mehka in gladka kot dojenčkova ritka.” – Tretmaji, ki jih ponujajo domai SPA-ji (september 2008)
 86. “Izogni se vsakodnevnemu obiskovanju restavracij in si malico ali kosilo v službo prinesi kar od doma. Sestavine za zdrav obrok, na primer solato s sirom in koščki piščanca, si pripravi že zvečer, ko pa te bo naslednji dan zgrabila lakota, jim dodaj le še preliv.” – 17 idej, kako si privošiš več in zapraviš manj (oktober 2008)
 87. “Enkrat na teden si namesto navadnega čopa za najbolj običajen opravek uredi lase na poseben način. Počutila se boš fantastično.” – Bodi seksualno pri­vlačna (november 2008)
 88. “Imejta filmski maraton. Priskrbi par filmov z najbolj znanimi seks prizori in rekviziti v njih. Npr. 9 tednov in pol plus klobuk.” – 48 vročih idej za med rjuhe (december 2008)
 89. “Obnašaj se normalno, ko srečaš bivšega z novo punco. Najpomembnejša je drža, zato se postavi ali usedi samozavestno. Potem pomisli na nekaj, kar te osrečuje – to bo tvojemu obrazu in telesu dalo posebno milino.” – 41 polomij, ki se lahko zgodijo tudi tebi (januar 2009)
 90. “Včasih se je dobro prepustiti priložnostim, ki nam jih življenje prinese, vendar bodimo pri tem pozorni, da ne skrenemo z okvirno začrtane poti. Saj veš, poti do ciljev je več in vsaka je lahko prava.” – Nova pravila življenja – začni že danes (februar 2009)
 91. “Težko seveda rečem, kakšen položaj nam je najbolj všeč, ker ima verjetno vsak svojega, ampak mislim, da s položajem, ko je moški zadaj, težko zgrešite.” – Kako moški čutimo seks (marec 2009)
 92. “Dišave hitreje izhlapijo, če je koža suha, zato poleg vlaženja v prehrano vključi zadostno mero kislin omega 3.” – Obstaja trik, s katerim lahko dišavi podaljšam obstojnost? (april 2009)
 93. “Osemdeseta ali rokerski stil? Le kje so oblikovalci našli navdih? Zadrge krasijo oblačila in večerne obleke.” – Zadrge (maj 2009)
 94. “Za reševanje problemov je treba ubrati pravi način in komunikacijo s sodelavci. Druženje zunaj službenega časa je lahko koristno, saj ljudi dodatno spoznaš skozi neformalno komunikacijo.” – Nasveti uspešne ženske (junij 2009)
 95. “Če ti je kaj do zdravja kože in če imaš svetlo polt ter lase, velika znamenja in je v tvoji družini že kdo imel kožne bolezni, bodi v kritičnih urah, ko je sonce naj­mo­čnejše, v zaprtih prostorih.” – Skleni varno prijateljstvo s soncem (julij 2009)
 96. “Poskrbi za nepozabno prhanje. V tuš kabini zlij na tla par kapljic eteričnega olja (izberi olje ylang-ylang, ki velja za afrodiziak) in pričaraj še posebej seksi vzdušje.” – 20 super  novih lepotnih trikov (avgust 2009)
 97. “Če do koga ali nečesa gojiš zamero, na to poglej popolnoma objektivno. Kakšne koristi imaš od tega? Kakšno škodo si delaš s tem? Ali boš z zamero sploh kaj dosegla?” – Kako razviješ samozavest (september 2009)
 98. “Ne kupuj le vnaprej pripravljene hrane. Vemo, da včasih pač ni časa, lakota pa je prehuda za kuharske mojstrovine, vendar se potrudi, da boš jedla čim več sveže in kakovostne hrane.” – “Študentski meni, prosim!” (oktober 2009)
 99. “Zavedaj se, da tudi ti delaš napake, ki jih tvoj fant opazi, a se z njimi pač ne obremenjuje v tolikšni meri kot ti z njegovimi. Dejstvo je, da moški ne dopustijo, da bi jih malenkosti spravile iz tira.” – Nerganje obrni sebi v prid (november 2009)
 100. “Sanjam se ne smeta odpovedati, saj okrog vaju ohranjajo čarobno pričakovanje.” – Recesija – preizkus ljubezni (december 2009)


Pripravila: Manca Kraševec
Fotografije: Jeff Olsen, Marjana Romanović, Ivana Krešić

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri