10 pravil fensi življenja (brez fensi TRR-ja)

Kdo pravi da v prejšnjem življenju nisi bila princesa? ;)

24. 6. 2013

1 Nikamor, niti na kavo v sosednji lokal, se ne premakni brez podlage za jogo, eko stekleničke z vodo in najnovejše torbice, ki je na las podobna 'vuitonki'.

2 V trafiko skoči po Cosmo v njegovi pižami, visokih najkicah, bejzbolski čepici in velikih sončnih očalih.

3 Ko te vprašajo, ali je igralec, s kate­rim so te zadnjič videli v mestu, tvoj fant, odgovori: "Ah, ta, samo prijatelja sva!"

4 Izogibaj se napihnjenih 'babydoll' oblekic, da ne bi po nepotrebnem sprožila govoric o nosečnosti.

5 Vedno imej pri sebi svojo najljubšo revijo, če boš imela občutek, da kdo namerja vate svoj fotkič ali telefonček: samo prekriješ si obraz in pospešiš korak.

6 Na cesti hodi vzporedno z moškim v strogi črni obleki in s slušalko v ušesu – vsi bodo mislili, da je tvoj telesni stražar.

7 Ven povabi svojega najljubšega zvezdnika – edino, kar se ti lahko hudega zgodi, je košarica.

8 V telefonskem imeniku pet svojih najboljših prijateljev po načelu največje podobnosti preimenuj z vsem znanimi zvezd­niškimi imeni.

9 Na YouTubu objavi svoj video, pojdi na avdicijo za film in predvsem se ničesar ne boj – pa bo mogoče vse to enkrat celo res!

10 V restavraciji k mizi pokliči šefa kuhinje in mu povej, da še nikoli nisi jedla tako dob­rega korenčka, kuhanega v sopari.

Besedilo: Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri