10. dm tek za ženske - odskočna deska v boljšo kakovost življenja

Ker športne aktivnosti osvobajajo duha in krepijo telo, so v dmdrogeriemarkt ob 10. obletnici pripravili poseben program danes začnem, s katerim se boste odlično pripravile na 10. dm tek za ženske.

1. 9. 2014 | Promocijsko sporočilo

Do takrat nas sicer loči še kar nekaj mesecev, vseeno pa je sedaj pravi čas, da začneš priprave na največjo rekreativno, tekaško, zabavno in dobrodelno prireditev v Sloveniji. Naj bo dm tek za ženske torej tvoja odskočna deska v zdrav vsakdan!

Med vsemi prijavljenimi damami bo komisija izbrala osem tekačic, ki se bodo na največji ženski tekaški praznik pripravljale pod vodstvom izkušenih strokovnjakov: dr. Nade Rotovnik Kozjek, zdravnice in strokovnjakinje za klinično prehrano, Iztoka Čopa, enega najuspešnejših slovenskih športnikov ter Klemena Dolenca, tekaškega strokovnjaka Z njimi bodo uspešno začele priprave na 10. dm tek za ženske, jedle uravnoteženo in nasploh izboljšale kakovost svojega življenja.

To pa je šele začetek, saj bodo skupaj z drogerie markt in strokovnjaki nadaljevale aktivnosti in skrbele za zdravje in dobro počutje čez celo leto.

Podoben program priprav na 10. dm tek za ženske in korak v zdrav ter aktiven vsakdan pa bo na voljo tudi vsem imetnicam dmactivebeauty kartice.

Prijavnica vam je na voljo v dm prodajalnah in na spletu, prijave pa so mogoče do 30. septembra 2014.

Vse informacije o programu danes začnem in sodelovanju so na voljo na spletni strani dm teka za ženske: http://tekzazenske.si/danes-zacnem!

danes začnem

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri