Cosmopolitan, APRIL/MAJ 2024

naslovnica_cosmo_no2-2024-brezkode_rgb
4. 4. 2024

Čas je, da prelistaš novo številko revije Cosmopolitan. Cosmopolitan uredništvo se je tokrat podalo na tehnološko področje, ki pa smo ga obarvale v 50 odtenkov ženske energije. Preberi, kako napišeš CV, ki pretenta umetno inteligenco ter kako usklajevati dve službi. V glavnem intervjuju se je Cosmopolitanu razkrila priljubljena pevka Kim Petras.

Na modnih straneh odkrivamo najrazkošnejše dodatke ter trende, ki jih bomo nosile to pomlad. Predstavljamo tudi teden mode v Moskvi iz prve vrste ter ruske oblikovalce, ki so nas navdušili. Potepale smo se tudi v Londonu ter Parizu in vključile vse zgodbe zakulisja, ki smo jim bile priča. Izven mode pa smo se potikale po ulicah Južne Koreje - ja, prav si prebrala. Še kakšna navdušenka korejske kozmetike med nami? 😉

Ne pozabi pokukati v knjižni svet, kjer ti predlagamo vse knjige, ki so zasvojile številne po svetu. Če se tudi ti sprašuješ, ali je tvoj partner narcis, imamo popoln članek zate. Uf! In ne pozabi na rubriko Strastno, kamor smo vključile res same vroče tematike. Več pa v najnovejši izdaji Cosmopolitana, ki te že čaka na poličkah najbližje trafike.