Cosmopolitan, NOVEMBER 2021

54261
28. 10. 2021

Čeprav se vsako jesen težko (ampak res težko) poslovim od svojih poletnih sandalov, novembra vedno dobim občutek, da je popolnoma okej, da se malce umirim. Po podivjanem skakanju od plaže do gora mi zdaj vest prijazno dovoljuje, da kakšen konec tedna od petka do nedelje preživim v pižami, na kavču, pod težko karirasto odejo, s skodelico kuhanega vina (ali kuhanega gina) v rokah, maratonom pocukranih filmov ali serij, ki jih ne morem nehati gledati. Popolnoma brez opravkov, obiskov in nepopisne težnje po tem, da bom kaj zamudila. Ker res iskreno upam, da boš tudi ti to jesen lahko pritisnila na gumb za pavzo in uživala v radostih, ki jih prinaša, smo ti v tej številki pripravili cel kup idej, kaj lahko počneš.


Če se tudi tebi ob besedi jesen prižge alarm za udobje, boš zagotovo nekaj zase našla v rubriki trendi, kjer ti poleg vodnika za nakup zares udobnega modrčka razkrivamo tudi umetnost zimskega oblačenja, ki te ne bo spremenila v burito.


Raziskale smo tudi, ali ti lahko obisk medija olajša proces žalovanja (in namignem ti lahko, da boš nad odkritjem presenečena), naša Nika pa ti je v rubriki Lajf ponudila rešitev za tegobe, ki ti jih povzroča slab spanec.


Ne pozabi pa se v spalnici tudi sprostiti - v rubriki strastno smo ti zato navrgle nekaj idej, kako se lahko strastem prepustiš, tudi če si samska (in če nikoli nisi čisto zares sama doma).


Skratka, jesen je zato, da jo uživaš. Na vikend izletu (mimogrede, super namig najdeš v rubriki Vikend), v udobju svojega kavča ali pa pod prho. Cosmo te pri tem stoodstotno podpira!