Cosmopolitan, Maj 2021

naslovnica-vosmopolitan-maj
29. 4. 2021

Nova, majska številka revije Cosmopolitan je tu, z njo pa tudi ceeeeeel kup novosti, ki smo jih z dekleti pripravljale v zadnjih tednih. 

In želele smo, da ste ve, naše zveste bralke prve, ki jih izveste. 😍
1.
Z majsko številko revije Cosmopolitan razkrivamo težko pričakovan seznam nominiranih izdelkov za Cosmopolitan Beauty Awards 2021.
V letošnji projekt smo vložile reeees veliko truda, pa tudi veliko znanja, zato smo prepričane, da boš med izbranimi izdelki tudi ti našla svojega favorita.

 
Svoj glas lahko do 9.5. oddaš TUKAJ
2.
Z novo številko smo reviji dodali kar 2 novi rubriki, ki ju boš zagotovo oboževala!
V reviji boš od tega meseca naprej lahko v rubriki Svet slavnih prebirala novičke iz sveta slovenske in tuje estrade - v novi številki tako na primer razkrivamo, koliko denarja imata na računu princ Harry in njegova Meghan, Katarina Benček nam je razkrila vse o svoji najstniški simpatiji, svojem najdražjem nakupu in javnem dogodku, ki jo je spravil v zadrego, spisale pa smo tudi čisto zabaven Cosmo kviz, s katerim boš izvedela, v katerem resničnostnem šovu bi ta hip morala sodelovati. 

 
 
V drugi novi rubriki 'Gud fud' pa boš našla super preproste recepte, ki se jih boš z veseljem lotila tudi, če si kuharijo do zdaj nonšalantno odstopila komu drugemu. ;) 

 
3. 
Cosmo ima novo MODNO urednico, in zelo veseli smo, da se je naši roza druščini pridružila priznana stilistka Katja Kozlevčar. 😍
Katja ima za seboj reeeees pestro modno zgodovino, saj je med drugim stilirala tudi francosko igralko Audrey Tautou, ki je zaigrala v kultnem filmu Amelie. Njeno delo lahko v majski številki odkrivaš na straneh rubrike Trendi.

4.
Imamo pa tudi kar 3 nove pripravnice, in 1 novo seks strokovnjakinjo.
S projektom Pozor, Hud job so na uredništvu svoje pripravništvo začele opravljati 3 simpatične deklice. Spoznaš jih lahko v novi majski številki ali na TEM zavihku.

Naši ekipi seks ekspertov pa se je pridružila Eva Mavrič, ki bo z bralkami v reviji in na spletu zdaj delila vrooooooče seks prigode Slovencev in Slovenk. Te, ki jo je s Slovenijo delila v majski številki, vsekakor ne smeš zamuditi. 🙊

Hudo, kajne? 😍
Nova, majska številka revije Cosmopolitan je na prodajnih mestih na voljo od 29.4. 2021, ugodneje pa jo dobiš, če skleneš letno naročnino!

In ta mesec ti ob nakupu podarjamo še slastno čokoladico PINK FIT
Pink Fit WafHER je hrustljava beljakovinska rezina, oblita z mlečno čokolado, polnjena s kakavovo ali pomarančno kremo, z belgijsko čokolado. 

Namenjena je aktivnim ženskam, ki želijo biti v formi brez odrekanja.  Odličen beljakovinski prigrizek, brez dodanega sladkorja.
 V novem Cosmu dobiš Pink Fit WafHER rezina z okusom pomaranče.
O liniji Pink Fit: športna prehrana ustvarjena posebej za ženske. Pink Fit poskrbi za tvojo športno prehranom ti poskrbiš za gibanje.

Pa še tole: 
Ta mesec ti ob sklenitvi LETNE naročnine na revijo Cosmopolitan podarimo SUPER darilo - priljubljen valček za obraz blagovne znamke Revolution Skincare v vrednosti 18.99 evra!