Cosmopolitan, Julij 2021

naslovnica-junij
24. 6. 2021

Pozdravljena in dobrodošla v poletju! Čas je, da si natočiš osvežilno pijačo (priporočamo ti koktajl Cosmopolitan, seveda), odvržeš oblačila in se prepustiš vročemu poletnemu soncu (ne pozabi še na ZF). Cosmo dekleta smo ti za ta mesec pripravila prav posebno vročo izdajo revije, ki bo poskrbela, da ti ne bo dolgčas, kjerkoli že boš.

Ali veš, kaj imajo skupnega plaže, poletne zabave in počitnice? Nore seksi dogodivščine! Verjemi mi, v zadnjih nekaj mesecih sem postala prava strokovnjakinja za seks in za to se lahko v veliki meri zahvalim bralkam in bralcem, ki z mano pridno delijo svoje najbolj nore seks izpovedi. Ali si predstavljaš, da seksaš v kabini na portoroški plaži na vrhuncu poletne sezone? Kaj pa seks z didžejem po nori poletni zabavi? In seveda ne smem pozabiti na svojo najljubšo: seks na strehi nočnega kluba, ko so glasbene vibracije poskrbele za dodatni užitek naše bralke.

Nekatere situacije so torej res pripomogle, da je bila vročina dejanska posledica nepozabne seks izkušnje. Sedem orgazmov, ki jih je ena izmed naših bralk doživela v eni noči, vsekakor spada v to kategorijo. Ja, vse to so resnične zgodbe naših bralcev in bralk, ki si jih lahko v celoti prebereš na cosmopolitan.si, eno med njimi pa sem tudi ta mesec prispevala v revijo (namig: skoči na strani rubrike Strastno).

Zgodb je zares veliko, zato ti (vsaj strastnega) poletnega branja letos zagotovo ne bo zmanjkalo. Kaj ti torej želim v tem mesecu, draga bralka? Predvsem eno noro in vroče poletje, ki bo, upam, vsaj malo nadoknadilo izgubljeni čas preteklih nekaj mesecev. In ne pozabi, naj bo to vroče v vseh pomenih te besede.