Cosmopolitan, April 2021

cosmopolitan-slovenija-april-2021
25. 3. 2021

V tokratni številki smo ustvarjalke tvoje naj revije veliko razmišljale o zelenih navadah, pozitivnih mislih in odločitvah. 
Zato članice cosmo ekipe s tabo delijo svoje naj modne trajnostne kose, ki jih želijo nositi več let, če bo šlo, tudi vse življenje. 

K naravi smo se vrnili v vseh rubrikah in med drugim zgodbo z naslovnice z igralko Madelaine Petsch posneli kar na kmetiji, med domačimi živalmi in v blatu do kolen. Dekle z naslovnice pa nas je navdušilo s svojo preprostostjo in osupnilo s svojo skrivnostjo, ki je zelo podobna tisti, ki jo hraniš tudi sama. 

 
 

Čeprav nas v času pandemije svarijo, naj se izogibamo dotikom, so strokovnjaki, s katerimi smo govorili, mnenja, da je ravno dotik tisti, ki nas brani pred boleznimi. Obljubljamo, da se te bo članek dotaknil. ;)

Namesto tebe smo testirali tudi 5 nečinov beljenja zob. Objavljamo odkrita in iskrena dognanja, ki ti bodo olajšala odločitev glede tvojega nasmeha.
Želeli smo razjasniti vse, kar je od tebe pričakovano, da naj bi vedela o serumih za obraz. Kaj sploh je hialuronska kislina in kako deluje glikolna kislina? Z revijo pod roko, boš ti izobrazila prodajalko v drogeriji, ko ti bo želela prodati nekaj, česar ne potrebuješ.

Te je že kdaj premamila ideja, da bi obogatela s trgovanjem s kriptovalutami?
Pripravili smo vodnik za začetnice z vsemi pastmi in napotki, ki ti utegnejo priti prav. *Če ti uspe, si pripisujemo vse zasluge.*

Nujno preberi resnično zgodbo o najbolj nevarnih moških na svetu, ki se na spletu združujejo in ogrožajo ženske. Besede te bodo prikovale na stol in ti odprla oči. Pričakujemo, da bo to postala tema vseh tvojih pogovorov s prijatelji.

Za konec pa še resnične izpovedi samskih deklet, ki ne znajo živeti brez seksa. Kako so se zadnje leto soočale s prepovedmi druženja in fizičnih stikov? 
Kaj še? 
Poleg obilice eko nasvetov predstavljamo pluse in minuse zveze z ginekologom, predstavljamo brezplačno obliko terapije, brišemo prah z rjavih maskar in še in še ...