Cosmopolitan, marec 2018

naslovnica-cosmopolitan-marec
22. 2. 2018

Najnovejšo številko Cosma je spihal svež, pomladni vetrič!

V njej boš lahko spoznala Mandy Moore v čisto novi luči. Nič več ni pop princeska, popolnoma je spremenila svoje življenje in s tem spremenila tudi svojo karierno pot – serija To smo mi je popoln uspeh!

Lahko boš vzdihovala nad modnimi dodatki najbolj norih barv in z nami #zadžinsala v modnem džinsu.

Že poznaš najbolj vroče kroje sezone?! Pokazale ti bomo, kateri od njih so najprimernejši za tvojo postavo.

Za navdih te bomo ovile v cvetje in te naučile risati črtice na očeh.

Na lepotnih straneh lahko preveriš tudi, ali je naravna kozmetika res sinonim za zdravo kozmetiko in kako se znajti med oznakami na embalaži, da boš lažje presodila, kaj je dobro zate.

Tudi ti kdaj občutiš strah pred množico? 

Z njim se srečuje tudi naša novinarka, ki ti bo pokazala, kako se s strahom spopasti.

Nisi ravno jutranji tip? Z nasveti, ki jih boš našla v Cosmu, boš žvrgolela že navsezgodaj!

Polna energije boš tako lahko odprla karierna vrata, na katera morda še nisi pomislila. Za spodbudo ti predstavljamo devet ljudi, ki opravljajo poklice, za katere morda sploh nisi vedela.

Razkrivamo finalistke natečaja Dekle z naslovnice!

V tej številki razkrivamo šest simpatičnih deklet – finalistk izbora Dekle z naslovnice. Spoznaj jih bolje in gotovo boš med njimi našla svojo favoritinjo. Morda bo prav ona krasila naslednjo naslovnico tvoje najljubše revije.

Da boš ostala fit, razkrivamo vaje, ki so Elle Macpherson in Lari Stone pripeljale do popolnega telesa, namige, s katerimi se boš otresla stresa in pregnala spomladansko utrujenost.

In da bo stvar popolna, te seznanjamo tudi s trendi tam spodaj – v modi so spet grmički!

Mislile smo tudi nanj ...

Ter pripravile aktualni vodnik, s katerim se bo v velikem loku izognil spolnemu nadlegovanju, in zemljevid, s katerim mu nobena tvoja erogena cona in točka užitka ne bo ostala neznana.

Darilo za nove naročnike!

Če še nisi naročena na revijo Cosmopolitan, lahko to storiš kar takoj zdaj s preprostim klikom na TO povezavo

Za nove naročnike (ali tiste, ki boste podaljšali letno naročnino) smo namreč pripravili posebno akcijo. Prihranim 15 % in prejmem DARILO: svežo dišavo v skandinavskem slogu –s.Oliver, SO PURE, 30 ml.

Naroči se ali podaljšaj naročnino z darilom in izkoristi akcijo. Prejela boš letno naročnino na revijo Cosmopolitan in darilo. Vrednost darila je 17,75 €.