Zakaj POTOVANJA ne morejo rešiti tvojih osebnih težav (COSMO PODCAST)

23. 12. 2020
Zakaj POTOVANJA ne morejo rešiti tvojih osebnih težav (COSMO PODCAST) (foto: Instagram.com/NikaErculj)
Instagram.com/NikaErculj

Čeprav je bilo solo potovanje v Azijo njena najlepša izkušnja v življenju, je ni spremenilo kot osebe. To je lahko storila le ...

Druga sezona Cosmo podcasta odstira nepriljubljena in malokrat slišana mnenja znanih gostov in ti skuša predstaviti nov pogled na temo, ki jo sama verjetno že dobro poznaš.

Anamarija Lukovac se tokrat v Cosmo podcastu z Niko Erčulj, ustvarjalko spletnih vsebin in avtorico novopečene knjige My Garden of Flowers And Broken Pieces pogovarja o čustveni ranljivosti. Je le-ta lahko naša super moč?

Spregovorili sta tudi o dobrodelnosti, potovanjih, ustvarjalnosti, pisanju knjige in delovni rutini.

Kaj je Niki pomagalo doživeti duhovni razcvet, če to niso bila potovanja?

Poslušaj novo epizodo podcasta.

Pokrovitelj tokratne epizode je HOFER s projektom Nasmeškotek. 

Praznični čas zaznamujejo radostni in nasmejani trenutki v družbi naših najbližjih. Da bi jih kar se da brezskrbno preživeli tudi otroci in mladostniki v stiski, letošnja sredstva dobrodelnega projekta Nasmeškotek pri HOFERju namenjajo dijakom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. 
 
V letošnji, že četrti, izvedbi z dobrodelnimi Nasmeškotki dijakom iz socialno šibkih družin pomagajo pri kritju oskrbnin v dijaškem domu in tako olajšajo dostop do želene izobrazbe. Nasmeškotke najdeš ekskluzivno v trgovinah HOFER po ceni 1 evro.

Cosmo Podcast lahko spremljaš tudi na iTunes ali v aplikaciji Podcasts na tvojem telefonu in na Spotify-ju.

Cosmo podcast si lahko zavrtiš na poti v avtu, med pospravljanjem ali telovadbo. Primeren je za vse dni, ko ti prijateljica ne dvigne telefona.

NUJNO poslušaj, sledi in deli!