Tara Drev: "Vsakodnevno se srečujemo z izzivi. Obrnimo jih sebi v prid!" #SamaSvojaŠefinja

Brucke in cosmo šefinje, POZOR! Pred Cosmo mikrofon smo povabili mojstrico organizacije in lastnico blagovne znamke Simploo, Taro Drev, ki razkriva nasvete za super produktivne dni in korake za ... 

Tara Drev: "Vsakodnevno se srečujemo z izzivi. Obrnimo jih sebi v prid!" #SamaSvojaŠefinja (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
3. 11. 2021

... učinkovito uresničevanje podjetniške ideje. 

V drugi epizodi gostimo Taro Drev. Epizodo poslušaj TUKAJ:

V uredništvu revije Cosmopolitan Slovenija smo zate pripravili novo serijo Cosmo podkasta, s sloganom #SamaSvojaŠefinja. Skozi celotno serijo boš lahko spremljala znane in uspešne Slovenke, katerih navdihujoče izpovedi boš odslej lahko poslušala, ko boš v svojem divjem ritmu plesala skozi življenje in iskala navdih, kako uresničiti svoje sanje.

Tara Drev je grafična oblikovalka, mlada podjetnica in lastnica blagovne znamke Simploo.

V podkastu podrobno predstavi svojo dnevno rutino, ki jo vsakodnevno sestavljajo čas za branje, telesna aktivnost in dober spanec. Priznava, da ji te navade omogočajo lažje soočanje z vsakodnevnimi izzivi.

Tara nam zaupa, da se na samostojni podjetniški poti  vsak dan nauči nekaj novega in pravi:

"Ko smo pripravljeni vlagati svoj čas, denar in voljo v svojo podjetniško idejo, se stvari same po sebi začnejo uresničevati."

V podkastu Tara razkrije še korake za lažje in učinkovitejše snovanje lastne blagovne znamke in zaključuje s svojo ikonično afirmacijo:

"Padeš, se pobereš, pičiš dalje."

Poslušaj še PODKAST: Anamarija Lukovac: "Misli so naša edina realnost." #SamaSvojaŠefinja