Gordana Grandošek Whiddon: "Sama sem svoja največja motivacija." #SamaSvojaŠefinja

25. 11. 2021
Gordana Grandošek Whiddon: "Sama sem svoja največja motivacija." #SamaSvojaŠefinja (foto: Cosmopolitan Slovenija)
Cosmopolitan Slovenija

Tudi ti spremljaš glamurozno življenje slovenskih vražjih dam v resničnostni oddaji The Real Housewives Slovenija na Planet TV? V novo epizodo Cosmo podkasta serije #SamaSvojaŠefinja smo povabili eno izmed glavnih akterk. 

Naša gostja je bila energična, simpatična in priljubljena plesalka Gordana Grandošek Whiddon.

V seriji Cosmo podkasta s sloganom #SamaSvojaŠefinja, ki jo pripravljamo na uredništvu revije Cosmopolitan Slovenija, lahko prisluhneš navdihujočim izpovedim uspešnih in navdihujočih žensk.

Ena izmed teh je nedvomno Gordana, uspešna profesionalna plesalka, koreografinja in producentka, ki jo gostimo v tretji epizodi serije #SamaSvojaŠefinja.

Epizodo poslušaj TUKAJ:

Poleg ostalih plesnih dosežkov je plesala še na Broadwayu, v slovenski in britanski različici resničnostne oddaje Zvezde plešejo in koreografirala vietnamsko in avstralsko televizijsko plesno uspešnico So you think you can dance. Plesala je tudi za angleško kraljico in celotno kraljevo družino.

Si vedela, da Gordana ustvarja tudi glamurozne modne večerne obleke pod blagovno znamko GGW?

V novi epizodi Cosmo podkasta ti bo zaupala, kdaj in kako se je začela njena plesna kariera, razkrila je tudi, da si nikoli ni mislila, da bo nekoč profesionalna plesalka in da bo ustvarjala plesne zgodbe na štirih kontinentih, iz prve roke pa ti bo povedala tudi svoja razmišljanja o življenju v tujini in pri nas.

V podkastu Gordana spregovori še, kaj zanjo pomeni uspeh ter kako skrbi za svojo miselno in telesno pripravljenost. Skozi pogovor nam ponosno predaja še svojo strast do kmetovanja in zaupa, da na svoji kmetiji skupaj z možem pripravlja tudi svojo penino.

Če te zanima še, katere podrobnosti iz zakulisja snemanja resničnostne oddaje The Real Housewives nam je zaupala Gordana, prisluhni podkastu.

Poslušaj še podkast: Tara Drev: "Padeš, se pobereš, pičiš dalje." #SamaSvojaŠefinja

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"