Če nisi doživela TEGA, potem še zdaleč nisi imela najslabšega zmenka (7 krutih izpovedi o prvem zmenku)

28. 8. 2023
Če nisi doživela TEGA, potem še zdaleč nisi imela najslabšega zmenka (7 krutih izpovedi o prvem zmenku) (foto: Profimedia)
Profimedia

Vsi imamo za seboj kakšen ponesrečen zmenek, ampak tole ... za tole pa stavimo, da premaga še tvojo najslabšo izkušnjo! 😅🤣

Cosmo bralke in bralci so razkrili svoje najhujše zmenke, ki so nas šokirali, nasmejali, predvsem pa pustili odprtih ust in prepričani smo, da bodo tudi tebe.

O slabih zmenkih pa v novi epizodi Cosmo podkasta govorita tudi Nataša in Klemen, prisluhneš pa jima lahko tukaj:

1. Ne preveč privlačna

"Pred leti sem šla na zmenek s tipom, ki mi je bil všeč, on pa mi je iznenada rekel: 'Še dobro, da nisi preveč privlačna, pa mi ne bo treba tekmovati z drugimi tipi.' Ko se je to zgodilo, me je tako prizadel, da sem jokala, danes, ko se spomnim te situacije, pa jočem od smeha!"

–Tihana

2. Avokado

"Eno uro sva se pogovarjala o avokadu, saj je bila to dobesedno edina stvar, ki jo imava oba rada in nama je bila skupna."

–Lea

"Moj zmenek s tipom, ki sem ga spoznala na Tinderju, se je sprevrgel v nočno moro" (resnična zgodba)

3. Špaget

"Po nekaj srečanjih sva počasi prešla do nekoliko bolj intimnih vprašanj o seksualnosti. Med enim pogovorom me je tako vprašala, ali bi ji dovolil, da mi vstavi špaget (ja, špaget kot testenino) v sečno odprtino. Bil sem tako zmeden in presenečen nad vprašanjem, da nisem vedel, kaj naj odgovorim. Ona pa je nadaljevala: 'Niti, če bi bil skuhan?' Moj odgovor je bil še vedno ne. Ampak to niti ni bil najbolj bizaren del. Najboljše pri vsem tem je bilo, da je bila ona močno prizadeta in razočarana, ker ji ne dovolim vstavljati hrane v moj penis!"

–David

4. Zaslužkar

"Kot prvo, zamujal je 20 minut. Kot drugo, večino časa je bil on tisti, ki je govoril. Kot tretje, edino, o čemer je govoril, je bilo, koliko zasluži, koliko denarja bo imel v prihodnosti in kako fantastično službo ima. Pojasnil mi je tudi, da verjame, da črnci enostavno genetsko ne morejo biti enako inteligentni kot belci. Aja, mimogrede, črnka sem ..."

–Dora

To so najslabši zmenki, ki smo jih doživeli člani Cosmopolitan uredništva:

@cosmopolitan.si A je tebe tut kdo ghostal? 👻 #cosmopolitan #cosmosi #zmenek #tinder #cosmoanketa #tiktokslovenia #slovenskitiktok #slovenskitiktokerji #anketa ♬ original sound - Cosmopolitan.si 💓

5. Pobegla glavica

"Najin zmenek se je končal tako, da sva odšla na plažo in ob pijači uživala v sončnem zahodu. Vse je potekalo gladko, umirala sva od smeha in tem za pogovor nama kar ni zmanjkalo. Po nekaj kozarčkih sva se še bolj sprostila, nato pa sem naenkrat opazila nekaj rožnatega med njegovimi nogami. Kmalu sem ugotovila, da je to njegov penis v vsem svojem sijaju, ki je našel pot ven skozi odprto zadrgo na hlačah. On sploh ni opazil, dokler ni videl, kako čudno ga gledam."

–Lidija

6. Hitra odrešitev

"Sedela sva v parku in se pogovarjala, nato pa mi je iznenada rekel, da ni prepričan, da se nama bo obneslo, vstal in stekel stran, kolikor hitro je mogel. Haha, dobesedno je brezglavo nekam pobegnil."

–Vanja

7. Nesreča

"Na prvem zmenku sem pustila ključ v zaklenjenem avtu. Dvakrat zapored. Mislim, da sem pustila najhujši možni prvi vtis v zgodovini zmenkov!"

–Irena

Imaš tudi sama kakšno takšno 'zanimivo' izkušnjo?

Zaupaj nam jo v komentar pod to objavo na Facebooku, lahko pa nam svojo zgodbo pošlješ tudi v zasebno sporočilo, da jo delimo z našimi bralkami. 😉

Preberi še: "Fanta iz šolskih dni sem povabila na pijačo, on pa me je najprej vprašal, če sem že ..." (zapis šokirane Velenjčanke)

Priporočamo tudi: 5 POREDNIH stvari, ki bi jih morala obvladati do svojega 35. leta (si že obkljukala vse?)