Anamarija Lukovac: "Misli so naša edina realnost." #SamaSvojaŠefinja

30. 9. 2021
Anamarija Lukovac: "Misli so naša edina realnost." #SamaSvojaŠefinja (foto: Cosmopolitan Slovenija)
Cosmopolitan Slovenija

V uredništvu revije Cosmopolitan Slovenija smo zate pripravili novo serijo Cosmo podkasta, s sloganom #SamaSvojaŠefinja. Skozi celotno serijo boš lahko spremljala znane in uspešne Slovenke, ...

... katerih navdihujoče izpovedi boš odslej lahko poslušala, ko boš v svojem divjem ritmu plesala skozi življenje in iskala navdih, kako uresničiti svoje sanje.

V prvi epizodi gostimo Anamarijo Lukovac. Epizodo poslušaj TUKAJ:

Poslušate nas lahko tudi na:
APPPLE PODCASTS Ι SPOTIFY Ι GOOGLE PODCASTS

Anamarija Lukovac je bila prva gostiteljica Cosmo podkasta, nekdanja izvršno urednica revije Cosmopolitan in priljubljena kolumnistka, ki je za revijo več kot šest let nizala uspešne kolumne.

Pred kratkim je Anamarija pri založbi Mladinska knjiga izdala zbirko Cvetenje, ki vsebuje njena premišljevanja o življenju.

Anamarija je mlada in uspešna ženska, ki izstopa od ostalih. V podkastu nam predstavi eno izmed svojih kolumn iz knjige Cvetenje, katere vsebina se navezuje na novoletne želje. Pogum, ljubezen in upanje so vrednote, o katerih piše v tej kolumni in si jih želi predajati ljudem, tako v obliki novoletnih želja, kot z njenim vplivom, ki ga ima na svet.

Anamarija nam v podkastu zaupa še, katere atomske navade pripomorejo k temu, da vsakodnevne izzive uspešno premaguje, spregovori o vidkih uspeha in uspešnih ženskah, pa tudi o tem, kaj zanjo pomeni dobra miselna pripravljenost.

Prvo epizodo serije #SamaSvojaŠefinja gostja zaključi z mislijo:

"Ljudje, ki so dovolj nori, da mislijo, da lahko spremenijo svet, so tisti, ki ga [potem tudi spreminjajo]."

Poslušaj tudi: Tjaša Kokalj Jerala: "Dvajseta, pa tudi trideseta so namenjena eksperimentiranju, zabavanju in ..." #MestoPoTvojemOkusu (PODKAST)

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"